דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
לוגו מותג
  1. דף הבית
  2. אזור המערכת
  3. באגים/הצעות ייעול
  4. הצעת ייעול | להוסיף קטגוריה חדשה

הצעת ייעול | להוסיף קטגוריה חדשה

מתוזמן נעוץ נעול הועבר באגים/הצעות ייעול
5 פוסטים 2 כותבים 257 צפיות 3 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • KINGYOSK מנותק
    KINGYOSK מנותק
    KINGYOS
    כתב ב נערך לאחרונה על ידי KINGYOS

היי

כל יום ויום שעובר, אני מבין את המשמעות של האתר "פורום הטכנולוגיה", אז חשבתי אולי מעבר לתמיכה התכנית שיש כאן, נפתח קטגוריה חדשה בשם "צרכנות".

בקטגוריה הזאת נוכל לתת מענה על חלקים של מחשב, זמינות באתרים בארץ ובחו"ל, מחיר מוצר, דילים חמים למי שמעוניין במוצר טכנולוגי כזה או אחר.

אני למשל לא זוכר את עצמי קונה מוצר טכנולוגי בארץ למעלה מכמה שנים, כל הדיסקים קשיחים והזיכרונות שלי, וחלק מהמחשבים שלי הוזמנו מחו"ל, אז חבל לא לשתף אחרים שזקוקים לעזרה הזאת ויוכלו לקבל עצה חכמה ונבונה מהאתר בעניינים אלה.

ראיתי פה לא פעם ולא פעמיים דיבורים על מעבדים והסבר על הדורות של המעבדים, והסבר על דיסקים קשיחים, וכל זה יכול להיות חלק נכבד מהקטגוריה הזאת, ואם השם "צרכנות" לא פוגע, אז אפשר לבחור שם דומה אבל העיקר שיהיה מקום לדבר על הטכנולוגיה עם כל מרכיביה.

לצורך המחשה ידעתם שיש דיסק קשיח SSD שיש לו מהירות קריאה 7000 מגה בשנייה!!! (אגב לי יש מהירות קריאה 5000 מגה לשנייה) ולא חסרות הדוגמאות.

לצפייה במדריכים והתוכנות שפרסמתי לחצו כאן.
    לתגית שלי לחצו כאן.
    אפשר לדבר איתי:
    kingyosforums@gmail.com

A0533057932A 2 תגובות תגובה אחרונה
    18
    • KINGYOSK KINGYOS

היי

כל יום ויום שעובר, אני מבין את המשמעות של האתר "פורום הטכנולוגיה", אז חשבתי אולי מעבר לתמיכה התכנית שיש כאן, נפתח קטגוריה חדשה בשם "צרכנות".

בקטגוריה הזאת נוכל לתת מענה על חלקים של מחשב, זמינות באתרים בארץ ובחו"ל, מחיר מוצר, דילים חמים למי שמעוניין במוצר טכנולוגי כזה או אחר.

אני למשל לא זוכר את עצמי קונה מוצר טכנולוגי בארץ למעלה מכמה שנים, כל הדיסקים קשיחים והזיכרונות שלי, וחלק מהמחשבים שלי הוזמנו מחו"ל, אז חבל לא לשתף אחרים שזקוקים לעזרה הזאת ויוכלו לקבל עצה חכמה ונבונה מהאתר בעניינים אלה.

ראיתי פה לא פעם ולא פעמיים דיבורים על מעבדים והסבר על הדורות של המעבדים, והסבר על דיסקים קשיחים, וכל זה יכול להיות חלק נכבד מהקטגוריה הזאת, ואם השם "צרכנות" לא פוגע, אז אפשר לבחור שם דומה אבל העיקר שיהיה מקום לדבר על הטכנולוגיה עם כל מרכיביה.

לצורך המחשה ידעתם שיש דיסק קשיח SSD שיש לו מהירות קריאה 7000 מגה בשנייה!!! (אגב לי יש מהירות קריאה 5000 מגה לשנייה) ולא חסרות הדוגמאות.

A0533057932A מחובר
      A0533057932A מחובר
      A0533057932
      כתב ב נערך לאחרונה על ידי
      פוסט זה נמחק!
      KINGYOSK תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • A0533057932A A0533057932

פוסט זה נמחק!

KINGYOSK מנותק
        KINGYOSK מנותק
        KINGYOS

@a0533057932 זה PCIe 4.0 NVMe SSD , וזה הקישור מאמזון

https://www.amazon.com/-/he/dp/B08GLX7TNT/ref=twister_B08JRH2KVB?_encoding=UTF8&psc=1

וזה מה שיש לי במחשב

https://www.amazon.com/-/he/dp/B07TLYWMYW/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=SABRENT&qid=1608626182&sr=8-1

לצפייה במדריכים והתוכנות שפרסמתי לחצו כאן.
        לתגית שלי לחצו כאן.
        אפשר לדבר איתי:
        kingyosforums@gmail.com

A0533057932A תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • KINGYOSK KINGYOS

@a0533057932 זה PCIe 4.0 NVMe SSD , וזה הקישור מאמזון

https://www.amazon.com/-/he/dp/B08GLX7TNT/ref=twister_B08JRH2KVB?_encoding=UTF8&psc=1

וזה מה שיש לי במחשב

https://www.amazon.com/-/he/dp/B07TLYWMYW/ref=sr_1_1?dchild=1&keywords=SABRENT&qid=1608626182&sr=8-1

A0533057932A מחובר
          A0533057932A מחובר
          A0533057932

@kingyos זהוא אכן NVMe
          ולא SSD קלאסי

תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • KINGYOSK KINGYOS

היי

A0533057932A מחובר
            A0533057932A מחובר
            A0533057932

@kingyos תומך ברעיון
            פחות בקטע של מחירים
            (יביא להמון בלאגן של קישורי שותפים וכד')
            אולם שיהיה מקום לדבר על זה

תגובה 1 תגובה אחרונה
            3
            • KINGYOSK KINGYOS התייחס לנושא זה ב

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון
            0
            • חוקי הפורום
            • פופולרי