קורא רב קו במחשבים של DELL
-
@aiib אמר בקורא רב קו במחשבים של DELL:
חסום לזיהוי רק ע"י קורא חיצוני
פעככככככככככככככככ.............. שטויות
@שלמה-ווייס למה ככה?
בעבר לא הצלחתי באותו מחשב שעכשיו ניסיתי וכן הצלחתי -
@שלמה-ווייס למה ככה?
בעבר לא הצלחתי באותו מחשב שעכשיו ניסיתי וכן הצלחתי@שלמה-ווייס חיפשתי בשבילך ומצאתי...
זה באמת לפני הרבה שנים... -
@שלמה-ווייס למה ככה?
בעבר לא הצלחתי באותו מחשב שעכשיו ניסיתי וכן הצלחתי@aiib אבל שתהיה בטוח שלא חסום גם הכרטיסים הכי מאובטחים לא "חוסמים" מפני קריאה של קורא מובנה (לא יודע אם יש בכלל כזה דבר)
דפקו לך שטויות -
@aiib אבל שתהיה בטוח שלא חסום גם הכרטיסים הכי מאובטחים לא "חוסמים" מפני קריאה של קורא מובנה (לא יודע אם יש בכלל כזה דבר)
דפקו לך שטויות@שלמה-ווייס הכרטיס לא חסום אבל האתר תמך רק באופציה של קורא חיצוני.
אצלי גם עכשיו הNFC לא עובד. ייתכן שזה בכוונה -
@שלמה-ווייס הכרטיס לא חסום אבל האתר תמך רק באופציה של קורא חיצוני.
אצלי גם עכשיו הNFC לא עובד. ייתכן שזה בכוונה@aiib כרטיס אחר כן עובד לך בקורא המובנה?
-
@aiib כרטיס אחר כן עובד לך בקורא המובנה?
@שלמה-ווייס כן. ועכשיו גם הרב קו. בעבר בדקתי ושמחתי שאני לא צריך לטרוח ולקנות קורא וראיתי שזה לא עובד ולכן פניתי לשירות והסבירו לי שזה באמת צריך להיות חיצוני
היום נראה שזה השתנה כי כן עובד לי עכשיו -
@שלמה-ווייס כן. ועכשיו גם הרב קו. בעבר בדקתי ושמחתי שאני לא צריך לטרוח ולקנות קורא וראיתי שזה לא עובד ולכן פניתי לשירות והסבירו לי שזה באמת צריך להיות חיצוני
היום נראה שזה השתנה כי כן עובד לי עכשיו@aiib לא הבנתי זה עובד לך או לא? אם עובד זה עובד גם ברב קו ואם זה לא עובד ברב קו אז זה לא עובד בכלל
-
@aiib לא הבנתי זה עובד לך או לא? אם עובד זה עובד גם ברב קו ואם זה לא עובד ברב קו אז זה לא עובד בכלל
@שלמה-ווייס לא מבין אתם מדברים על החריץ שבמחשב בדל ?
כי לי עובד מצויין -
@aiib לא הבנתי זה עובד לך או לא? אם עובד זה עובד גם ברב קו ואם זה לא עובד ברב קו אז זה לא עובד בכלל
@שלמה-ווייס אמר בקורא רב קו במחשבים של DELL:
היום הכל עובד לי כולל רב קו. בתקופה ששלחתי את המייל עבדו לי כרטיסים אבל לא רב קו
-
@שלמה-ווייס אמר בקורא רב קו במחשבים של DELL:
היום הכל עובד לי כולל רב קו. בתקופה ששלחתי את המייל עבדו לי כרטיסים אבל לא רב קו
-
@יצחק-גולן מה סגור
יש חריץ ?