קבלת מייל לסמס
-
עריכה: לע"ע לא שולח למספרים ישראלים
עריכה: פתרון חלקי בהמשךברצונכם לקבל התראה על מייל שנכנס או חלק מהמיילים?
הנה מדריך איך להוסיף את התוסף שישלח לכם התראה בכל פעם שיש לכם מייל חדש
אז ככה, תכנסו לכתובת הזאת
לחצו על "הוספה לכרום" יקפוץ לכם חלונית
לחצו על "התקנת התוסף"
מיד בחלון ג'ימייל שלכם יקפוץ חלונית
תפעילו
עכשיו כשאתם נכנסים לג'ימייל שלכם יש לכם תוסף בשם SMS
תלחצו עליו ותצטרכו לקבל סמס אימות
הכניסו את מספרכם עם הקידומת הבינלאומית ולחצו על "תשלח לי סמס אימות" [Send me confirmation SMS]
תקבלו מספר אימות בת שש ספרות תכניסו ותאשרו
עכשיו יופיע לכם חלונית
תלחצו על "Add New Rule"
ותכניסו לחלונית
את כתובת המייל שאתם רוצים לקבל סמס כאשר הוא שולח לכם מייל תלחצו על "SAVE RULE" ומעתה תקבלו סמס כל פעם שהכתובת שהכנסתם שלח לכם מייל
נ.ב. בעת הכנסתכם את מספר הפלפון שלכם יופיע הערה שרק מספרים אמריקאים תומכים אך בפועל זה נשלח לכל מספר גם לישראליםשימו לב: עובד גם בגולן כשר אם המכשיר תומך בסמס (כדוגמת C2)
-
@שאול-נ-י אמר בקבלת מייל לסמס:
כתובת המייל שאתם רוצים לקבל סמס כאשר הוא שולח לכם מייל תלחצו על "SAVE RULE" ומעתה תקבלו סמס כל פעם שהכתובת שהכנסתם שלח לכם מייל
התכוונת לכתובת שלי שאני מקבל אליה את המייל לדוג' gever gamadi@gmail.com ?
או כל כתובת שאני רוצה לקבל עליה התראה שאותו אדם שולח ? -
ברצונכם לקבל התראה על מייל שנכנס או חלק מהמיילים?
הנה מדריך איך להוסיף את התוסף שישלח לכם התראה בכל פעם שיש לכם מייל חדש
אז ככה, תכנסו לכתובת הזאת לחצו על "הוספה לכרום" יקפוץ לכם חלונית לחצו על "התקנת התוסף"
מיד בחלון ג'ימייל שלכם יקפוץ חלונית
תפעילו
עכשיו כשאתם נכנסים לג'ימייל שלכם יש לכם תוסף בשם SMS תלחצו עליו ותצטרכו לקבל סמס אימות הכניסו את מספרכם עם הקידומת הבינלאומית ולחצו על "תשלח לי סמס אימות" [Send me confirmation SMS]
תקבלו מספר אימות בת שש ספרות תכניסו ותאשרו
עכשיו יופיע לכם חלונית תלחצו על "Add New Rule" ותכניסו לחלונית את כתובת המייל שאתם רוצים לקבל סמס כאשר הוא שולח לכם מייל תלחצו על "SAVE RULE" ומעתה תקבלו סמס כל פעם שהכתובת שהכנסתם שלח לכם מייל
נ.ב. בעת הכנסתכם את מספר הפלפון שלכם יופיע הערה שרק מספרים אמריקאים תומכים אך בפועל זה נשלח לכל מספר גם לישראליםשימו לב: עובד גם בגולן כשר אם המכשיר תומך בסמס (כדוגמת C2)
לא עובד לי התוסף...
יש למישהו את זה כקובץ חיצוני? -
-
@צדיק-תמים אמר בקבלת מייל לסמס:
שימו לב: עובד גם בגולן כשר אם המכשיר תומך בסמס (כדוגמת C2)
איך זה ייתכן?
כידוע בגולן כשר אפשר לקבל הודעות אימות של גוגל וכו'
זה נראה לי שאם השולח הוא שם ולא מספר הסמס עובר (לא בטוח לפי איזה כללים), וכאן השולח הוא cloudHQ
תכלס מקבלים