המלצה על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק
-
@חראשו אמר בהמלצה על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק:
@שנעון בשביל לקנות לא חייבים חנות מחשבים תשאל את @שלמה-וויס @בנצי-20 יש גם בksp וכו'
ומה לשאול את @שלמה-וויס @בנצי-20 בדיוק ?
-
-
@חראשו אמר בהמלצה על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק:
@שנעון למה אתה צריך את המחשב הזה, בכמה מחיר נייד/נייח וכו
איזה מחשב ?
-
הייתי שמח אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק
כמובן שיש שם שירות ואמינות ומוצרים איכותיים . -
@שנעון הכרטיס ביקור זה של ספק נטפרי והוא אמין
לא רק ספק נטפרי כתוב שהוא מתקן מחשבים ומוכר וכו'
-
@שלמה-ווייס אמר בהמלצה על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק:
@שנעון סליחה על החפירה כבר שאלת כאן את אותה שאלה והמליצו לך על @ComFix אני אישית מאד ממליץ עליו יש אצלו הכל בכל מכל כל במחירים מעולים וברמה מאד מאד גבוהה (שמעתי מאחרים שיש לו כושר תכנות/שיחזור מאד גבוה) ומדובר באברך חשוב שומר תורה ומצוות ומעל ומעבר לכך, מה עוד אתה מחפש?
אני עדיין חי
לא צריך להספיד. -
הייתי שמח אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק
כמובן שיש שם שירות ואמינות ומוצרים איכותיים .
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות
?