המלצה על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק
-
הייתי שמח אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק
כמובן שיש שם שירות ואמינות ומוצרים איכותיים . -
@חראשו אמר בהמלצה על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק:
@שנעון לפטופק רחוב עוזיאל ברמת גן
אתה קנית שם ? ומה מחשב ?
-
@שנעון בשביל לקנות לא חייבים חנות מחשבים תשאל את @שלמה-וויס @בנצי-20 יש גם בksp וכו'
-
@חראשו אמר בהמלצה על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק:
ksp
בסדר , אבל אני מעדיף לקנות מחשב במקום שאני יודע שיש שם שירות טוב ואמינות ומוכר מוצרים איכותיים .
לכן פתחתי את הנושא הזה בעצם. -
@שנעון בשביל לקנות לא חייבים חנות מחשבים תשאל את @שלמה-וויס @בנצי-20 יש גם בksp וכו'
ומה לשאול את @שלמה-וויס @בנצי-20 בדיוק ?
-
-
@שנעון למה אתה צריך את המחשב הזה, בכמה מחיר נייד/נייח וכו
איזה מחשב ?
-
@שנעון אמרת שאתה רוצה לקנות מחשב, לא?
נא ו...
-
@שנעון הכרטיס ביקור זה של ספק נטפרי והוא אמין
לא רק ספק נטפרי כתוב שהוא מתקן מחשבים ומוכר וכו'
-
-
@שלמה-ווייס אמר בהמלצה על חנות מחשבים שיש שם גם מעבדה בבני ברק או אפילו באזור בני ברק:
@שנעון סליחה על החפירה כבר שאלת כאן את אותה שאלה והמליצו לך על @ComFix אני אישית מאד ממליץ עליו יש אצלו הכל בכל מכל כל במחירים מעולים וברמה מאד מאד גבוהה (שמעתי מאחרים שיש לו כושר תכנות/שיחזור מאד גבוה) ומדובר באברך חשוב שומר תורה ומצוות ומעל ומעבר לכך, מה עוד אתה מחפש?
אני עדיין חי
לא צריך להספיד.
2/18