התקנת תעודת אבטחה ביאנג כשר
-
@זעירא אמר בהתקנת תעודת אבטחה ביאנג כשר:
אני מנסה לחשוב ביחד אתכם
יש בהגדרות של המכשיר תחת אבטחה>אישורים מהימנים> 'התקן מאחסון ההתקן'
כאשר לוחצים על זה, מקבלים הודעה 'לא נמצאו אישורים בהתקן sd'.
יתכן שצריך לדעת באיזה תצורה להכניס לכרטיס, ותחת איזה שם תיקיה?
כמו שראיתי כאן באשכול אחר, שאם מכניסים רינגטונים תחת תיקיה audio/ringtones המכשיר מוצא אותם.
אולי יש משהו דומה לתעודות אבטחה?@אלישי ראיתי שכאן העלית אפשרות דומה לצלילים, אולי יש גם לתעודות אבטחה?
-
@זעירא אמר בהתקנת תעודת אבטחה ביאנג כשר:
בדיוק. וזה החלק הקל.
זה קיים בכל הגרסאות הכשרות גם החדשות (עם הלוח עברי ורשמקול), וזה לא קיים בגרסאות הכאילו כשרות.החלק הקשה הוא כנראה להצליח להפעיל את ה-wi-fi שלא יתכבה אוטומטי
ככנראה שיש איזשהו יישום שסוגר אותו מיד ואפשר להשבית אותו במנהל היישומים אבל אני לא יודע איזה יישום זה
בשביל להיכנס למנהל היישומים צריך לעשות צילומסך ללחוץ לחיצה ארוכה על הצילומסך בוילון ההתראות ללחוץ על פרטי היישום שם ללחוץ על אלץ עצירה ואז להיכנס להגדרות>אחסון>מנהל היישומים. וזה מגיע לכל היישומים במכשיר@זעירא אני בכיוון?
-
@השמח-בחלקו לא
אגב, ההדרכה איך להכנס למנהל הישומים היא נצרכת לחלקים אחרים. (בשביל להחליף חשבון למשל).
אבל אני עושה את זה יותר פשוט. לחיצה ארוכה על לחצן הבית אח"כ לחיצה ארוכה על אחד ה'אחרונים' ואז 'פרטי ישום'. -
האם מישהו יודע איך מתקינים תעודת אבטחה ביאנג לא כשר, מתוך האפשרות של 'התקן מאחסון ההתקן'?
כי כמה שזכור לי ניסיתי גם בלא כשר, ולא הצלחתי.
זאת אומרת השאלה היא, האם בלא כשר הוא מפעיל את סייר הקבצים, או שהוא מחפש באופן אוטומטי במיקום מסוים.מצד אחד אני רואה אצלי בטאבלט כשאני בוחר באפשרות הזו שהוא מפעיל לי את הסייר.
אבל די ברור שביאנג זה לא עובד כך, כי אם היה אמור להפעיל את הסייר, אז בכשר היה צריך לקרוס ההגדרות, ולא להקפיץ הודעה ש'לא נמצא קובץ אישור בכרטיס ה-sd'.