הסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס
- 
@מישהו12 מה הבעיה איתו? @איציק-דייטש אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: @מישהו12 מה הבעיה איתו? שאני לא אוהב אותו, ומידי פעם הוא משתלט על ההגדרות במחשב (למשל: קריאת PDF) 
- 
@איציק-דייטש אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: @מישהו12 מה הבעיה איתו? שאני לא אוהב אותו, ומידי פעם הוא משתלט על ההגדרות במחשב (למשל: קריאת PDF) 
- 
@מישהו12 זה אל תפתח אותו 
- 
- 
@מישהו12 אפשר לשנות את ההגדרות של התוכניות הברירת המחדל @איציק-דייטש אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: @מישהו12 אפשר לשנות את ההגדרות של התוכניות הברירת המחדל הוא משתלט בחזרה.ניסיתי 
- 
@איציק-דייטש אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: @מישהו12 אפשר לשנות את ההגדרות של התוכניות הברירת המחדל הוא משתלט בחזרה.ניסיתי 
- 
@מישהו12 אז המחשב בעייתי    @איציק-דייטש אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: @מישהו12 אז המחשב בעייתי    לא.זה קרה בשני מחשבים שונים מחברות שונות ועם חומרה שונה.... 
- 
@איציק-דייטש אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: @מישהו12 אפשר לשנות את ההגדרות של התוכניות הברירת המחדל הוא משתלט בחזרה.ניסיתי 
- 
@מישהו12 אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: עבדתי קשה כדי להסיר אותו דווקא קל: 
 נכנסים לנתיב הבא:C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\00.0.000.00\Installer(אפסים=הגירסה המותקנת) 
 לוחצים על שורת הנתיב למעלה ובמקום הנתיב רושמים CMD
 מקישים ENTER חלון שורת הפקודה יפתח
 רושמים:.\setup.exe -uninstall -system-level -verbose-logging -force-uninstallומקישים ENTER ניתן לחסום את הדפדפן עם הכלי הזה 
- 
@מישהו12 אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: עבדתי קשה כדי להסיר אותו דווקא קל: 
 נכנסים לנתיב הבא:C:\Program Files (x86)\Microsoft\Edge\Application\00.0.000.00\Installer(אפסים=הגירסה המותקנת) 
 לוחצים על שורת הנתיב למעלה ובמקום הנתיב רושמים CMD
 מקישים ENTER חלון שורת הפקודה יפתח
 רושמים:.\setup.exe -uninstall -system-level -verbose-logging -force-uninstallומקישים ENTER ניתן לחסום את הדפדפן עם הכלי הזה 
- 
@יוסי-מחשבים תודה, בכל מקרה הסרתי עכשיו עם revo.בכל מקרה, איך עושים שהוא לא יחזור בעדכונים? @מישהו12 אמר בהסרת Edge החדש ככה שלא יחזור בעדכוני וינדוס: איך עושים שהוא לא יחזור בעדכונים? לא יודע, לא נראה לי אפשרי, אם לא תעדכן זה לא יחזור...