שאלה | האם יש אפשרות לשנות קוד של רכב
-
האם יש אפשרות לשנות קוד של קודן של רכב באופן עצמאי או שחייבים טכנאי ?
תודה רבה! -
@elazar תנסה בדרך הזאת
מקישים קוד קיים.
פותחים סוויץ - נדלקת נורה אדומה ל-2 שניות, בזמן שהנורה נדלקת ל2 שניות לוחצים על כוכבית לחיצה קצרה - שומעים צפצוף קצר.
מקישים קוד חדש (5 ספרות וכוכבית בסוף) - שומעים 2 צפצופי הצלחה (כמו הצפצוף של ההצלחה של הקוד הנוכחי).
בדרך כלל זה הדרך אבל יש כאלה שזה שונה -
@elazar תנסה בדרך הזאת
מקישים קוד קיים.
פותחים סוויץ - נדלקת נורה אדומה ל-2 שניות, בזמן שהנורה נדלקת ל2 שניות לוחצים על כוכבית לחיצה קצרה - שומעים צפצוף קצר.
מקישים קוד חדש (5 ספרות וכוכבית בסוף) - שומעים 2 צפצופי הצלחה (כמו הצפצוף של ההצלחה של הקוד הנוכחי).
@elazar אמר בשאלה | האם יש אפשרות לשנות קוד של רכב:
א"א למשל 4 ?
עד כמה שידוע לי בקודן 9 ספרות חייבים 5
-
@elazar תנסה בדרך הזאת
מקישים קוד קיים.
@itamar25 עשיתי מה שאמרת ואני לוחץ על הכוכבית ויש ציפצוף ואז אני מקיש את הקוד החדש וכוכבית ולא קורה כלום (אין ציפצוף) וזה נשאר על הקוד הישן אולי תדע מה עושים?
-
@elazar תנסה לעשות את הקוד החדש פעמיים
ועשית את זה כשהסוויץ' דולק?
ואולי תנסה קודם לעשות כוכבית ואז את הקוד@itamar25 אמר בשאלה | האם יש אפשרות לשנות קוד של רכב:
@elazar תנסה לעשות את הקוד החדש פעמיים
כן. זה מה שעשיתי ועבד תודה רבה!!!
-
@elazar תנסה בדרך הזאת
מקישים קוד קיים.
בדרך כלל זה הדרך אבל יש כאלה שזה שונה@itamar25 נראה לי שב-
זה לא ילך
-
@itamar25 נראה לי שב-
זה לא ילך
-
@itamar25 נראה לי שב-
זה לא ילך
@יהושע-זופניק אתה רואה שהלך...
-
@יהושע-זופניק אתה רואה שהלך...