שאלה | מספר מתחזה, קיים ?!
-
יש אפלקציה (ולא רוצה להעלותה) שעושה את זה וניסתי את זה כמה פעמים והתקשרתי (בתיאום) לחבר מהמס' שלו - כלומר שמי שהתקשר אליו זה כאילו הוא בעצמו.
במערכות IVR לפחות בחלקם מה שראיתי ונסיתי אתה יכול לקבוע מה יופיע על הצג בעת הוצאת שיחה
היה גם מס' 1900 שעלה כסף כל שיחה -
@yosi44 אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
יש אפלקציה (ולא רוצה להעלותה) שעושה את זה וניסתי את זה כמה פעמים והתקשרתי (בתיאום) לחבר מהמס' שלו - כלומר שמי שהתקשר אליו זה כאילו הוא בעצמו.
במערכות IVR לפחות בחלקם מה שראיתי ונסיתי אתה יכול לקבוע מה יופיע על הצג בעת הוצאת שיחה
היה גם מס' 1900 שעלה כסף כל שיחהאתה מתכוון אפליקציה אחרת? לא קקדו?
-
@ntz אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
@שמולון אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
לדעתי בIVR יש אפשרות של זה
צריך אישור של ימות המשיח ובתשלום
והם לא מביאים אישור
בחיים -
@mgm-ivr אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
@ntz אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
@שמולון אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
לדעתי בIVR יש אפשרות של זה
צריך אישור של ימות המשיח ובתשלום
והם לא מביאים אישור
בחייםיש חברות אחרות שלא צריכים אישור ומונח ככה בתפריט
אבל זה פלילי אז כדאי להזהר... וזה לא כזה בעיה לעלות מי זה המתקשר שזייף -
@אריסטוקרט זה עלול להיות לא חוקי, שכן זה עלול להיות א. אמצעי להטרדה, ב. אמצעי להתחזות.
כמדומני שהמעשה בעצמו חוקי (כלומר כל שאין בו הטרדה או התחזות, מה שכמעט לא שכיח). -
@שמולון ממש לא, זה ממש לא אותו דבר.
כפי הידוע לי, הדרך היחידה לעלות על זיוף מספר היא ככה:צו בית משפט לחברת התקשורת שקיבלה את השיחה שיגידו איזה חברה שלחה את השיחה,
צו בית משפט לחברת התקשורת ששלחה את השיחה להגיד מי היה הלקוח ששלח את השיחה, ואז להגיע ללקוח.עכשיו ברוב המקרים זה לא יהיה לקוח, אלא בעל מרכזיה וכד', בקיצור, זה לא פשוט.
אבל אם יבצעו עם דבר כזה משהוא חמור, בהחלט יגיעו למי שזייף את השיחה והוא יהיה בצרות.
-
-
@שלמה אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
@אריסטוקרט יש כזה 1900 שפעיל.
1900726666רק שתדע שהתחזות זה עבירה פלילית לכל דבר.
לא יודע מי המפעיל של הקו הזה ואיך הוא עושה את זה, אבל השימוש שלך בדבר כזה זה פלילי.זה בתשלום?[גם עם אני מדבר?]
-
-
@צדיק-תמים אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
@1divid 1900 זה קידומת שהיא בתשלום...
https://www.pelephone.co.il/digitalsite/heb/support/general_info/premium-providers/
http://www.premiumnumbers.co.il/פרימיום-1900בדיוק גם אני פתחתי את זה
אבל שם זה 1901 וכו לא 190072.. בדקתי בשורת החיפוש שם המספר הזה לא קיים למה? -
@צדיק-תמים אמר בשאלה | מספר מתחזה, קיים ?!:
@1divid הנה זה כתוב מפורש בקישור הראשון: