Your browser does not seem to support JavaScript. As a result, your viewing experience will be diminished, and you have been placed in read-only mode.
Please download a browser that supports JavaScript, or enable it if it's disabled (i.e. NoScript).
@חוות-דעת קודם כל תוריד את ההתקנה האחרונה של Windows 10 מכאן.
@Men770 כתבתי מקודם, שזה כבר מעודכן אצלי. בכל זאת?
@חוות-דעת כן כי גם אם זה מעודכן, אם אצלך הבעיה נובעת מקובץ מערכת פגום אז בשידרוג תוך שמירה על קבצים ואפליקציות זה יחליף בעצם את המערכת הפעלה ואם היה משהו פגום הוא יוחלף בתקין
@bbn אמר בב'הפעלה חוזרת' התצוגה בשולחן עבודה משתבש:
אז בשידרוג תוך שמירה על קבצים ואפלקציות זה יחליף בעצם את המערכת הפעלה ואם היה משהו פגום הוא יוחלף בתקין
לא בטוח . אם כבר אז כבר. שיעשה התקנה נקייה.
@שמואל לא בטוח שזה יתוקן? כי זה נובע ממשהו אחר? או שלא בטוח שזה יחליף את המערכת הפעלה?
@bbn לא בטוח שזה יתוקן. שידרוג לא ממש מחליף את המערכת. יתכן שזה באג חיצוני
@שמואל אני מתכוון שהוא מחליף את הWINDOWS כי אחרי זה נוצרת גם תיקייה WINDOWS.OLD שהיא בעצם מה שהיה לפני
@שמואל אני מתכון שהוא מחליף את הWINDOWS כי אחרי זה נוצרת גם תקיה WINDOWS.OLD שהוא בעצם מה שהיה ליפני
לא הבנתי. מה אתה רוצה שהוא יעשה? התקנה נקיה בלי למחוק את הכונן או שידרוג?
@שמואל תכלית מה נשאר, מה אעשה?
@שמואל לא אני אומר שקודם ינסה שדרוג רגיל בלי למחוק כלום לשמור קבצים ואפלקציות ואם לא יעזור אז כבר שיבדוק עם שווה לו לעשות התקנה נקיה... פשטייס?
הקפצה! מישהו יכול לכוון אותי סוף פסוק מה לעשות?
@חוות-דעת אני כבר אמרתי ממליץ על התקנה נקייה מ0
@חוות-דעת יש לך התקנה של WINDOWS ?
@שמואל אמר בב'הפעלה חוזרת' התצוגה בשולחן עבודה משתבש:
אוקיי, מודה לך על ההצעה, אבל לא כדאי לי שריפת שעות על בעיה כזו.
@חוות-דעת אתה גם יכול לנסות שדרוג יש פעמים שזה גם יכול לעזור זה פשוט מחליף את המערכת הפעלה וכל הקבצים והאפלקציות נשמרים
@bbn איזה גרסה אני צריך לסמן שם כדי להוריד?
@חוות-דעת איפה?
למעלה הפנו אותי לאתר של הורדות שונות.
@חוות-דעת אני לא מכיר את זה , לא רוצה להגיד לך סתם אני אישית מכיר את זה : https://www.microsoft.com/he-il/software-download/windows10 זה מהאתר של מיקרוספט וזה עדכני תכין דיסק און קי של 8 גיגה ריק ותחבר אתו , ותוריד את הכלי
@bbn ואיך אני מעדכן אותו אח"כ במחשב?