קליטת G4 בסים כשר
-
@יידל אמר בקליטת G4 בסים כשר:
שכל ההתקדמות לדור רביעי
יש כבר התקדמות לדור 5
לפי דעתי, באזור חרדי אין כמעט צורך בדור 4 אפי' בגלישה (אבל עדיף) ובטח לא בשיחות -
@איציק-דייטש אמר בקליטת G4 בסים כשר:
לפי דעתי, באזור חרדי אין כמעט צורך בדור 4 אפי' בגלישה (אבל עדיף) ובטח לא בשיחות
זה היה נכון עד נטפרי.
יש הרבה חרדים שהאינטרנט הביתי שלהם הוא בסטיק 4G. -
@חינמי גם שלי הוא 4G אבל זה לא עוזר כלום אם אין אנטנת 4G באזור.
דיברתי עם ספק האינטרנט שלי והם אמרו לי שבאזור שלי (חרדי כמובן) יש קליטת 3G ופחות, אז 4G לא עוזר לי, אגב, 4G אמור להיות 100mb לשניה, לא נראה לי שיש פה מישהו עם מהירות אינטרנט כזו -
@יידל אמר בקליטת G4 בסים כשר:
שאם יש למישהו מושג אם יש עניין בפלאפון תומך קליטה G4 (שיומי ונוקיה 225) אם השימוש בו הוא רק לשיחות, או שכל ההתקדמות לדור רביעי זה רק בשביל מהירות גלישה באינטרנט?
זה נראה לי עבודה בעניים של המוכרים שכותבים תומך בדור 4 איזה פלאפון כשר תומך בדור 4?????
השיאומי עבר התאמה מיוחדת של מפתחי גרסאות ולא כולם וגם אם יש אחרים שתומכים איזה סים כשר יש בדור 4???
תלכו לחנות תבקשו סים כשר דור 4 תראו מה התגובה -
אי התמיכה בדור 4 בטלפונים כשרים זה באשמת חברות הסלולר או וועדת הרבנים או משהוא כזה, שורה תחתונה התמיכה צריכה להגיע מחברת הסלולר.
בטלפון כשר אכן לא יהיה צורך בדור 4 בשביל אינטרנט, אבל יש לזה צורך לשיחות.
מתי שהוא, דור 2 ו3 יעלם, ונשאר עם דור 4, כיום, אמנם רק חלק מפעילים תומכים בשיחות על דור 4 - VoLte - אבל ברגע שיש לך מכשיר תומך, ברגע שזה יאופשר - וזה מתי שהוא כנראה יאופשר גם בטלפונים כשרים, אז אם יש לך מכשיר תומך תוכל לקבל שיחות על דור 4 שיתכן שהקליטה שלו טובה יותר.
כיום אין בכלל חיבור לדור 4 בטלפונים כשרים, אבל שיהיה זה יכול להביא שיפור גדור למקומות שאין קליטה בדור 2 או 3.