פריצה לסיסמה של קובץ זיפ
-
@שלמה-ווייס אמר בפריצה לסיסמה של קובץ זיפ:
@fshlomo יש לזה תוכנה אבל יכול לקחת לו גם שנתיים ויותר...
כבר אמרתי שיש סרטון ברשת של סהר אביטן איך לפרוץ לקובץ זיפ, ולגבי הזמן זה לא מדוייק מה שכתבת, במחשבים חזקים כמו שי לי אפשר להריץ 1 מליארד סיסמאות בשעה וחצי, ( תלוי לפי איזה מעבד וכרטיס גרפי יש לך)
-
לי זה מצא תוך חמש דקות..
-
@יוסי-הגאון כנראה זה היה רק מספרים או שנתת לו רמז מאד ברור
-
@יוסי-הגאון כנראה זה היה רק מספרים או שנתת לו רמז מאד ברור
נו ברור מספרים
-
@יוסי-הגאון האמת גם מספרים זה לא בדיוק מהר, כנראה היה מדובר בשלש ארבע מספרים מ1 עד 6 עם צירוף לא מדי מסובך וכו'
-
@יוסי-הגאון האמת גם מספרים זה לא בדיוק מהר, כנראה היה מדובר בשלש ארבע מספרים מ1 עד 6 עם צירוף לא מדי מסובך וכו'
זה היה 1234
-
@יוסי-הגאון בשביל מה הטרחת את התוכנה?
-
@יוסי-הגאון בשביל מה הטרחת את התוכנה?
רק לראות אם היא עובדת -
@shloimy אני בסך הכל התכוונתי לומר שזה מהיר יותר ממה שאנשים חושבים, כמובן שאם הסיסמא מכילה מספרים ואותיות בגודל הזוי אז הסיכויים הם קטנים עד אפסיים, אבל בגדול יש הרבה מסמכים של סיסמאות שחלקן הגדול אנשים בוחרים אותם.
בתמונה הבאה יש הרצת סיסמאות על הרשת שלי לפיצוח הסיסמא, שים לב לכמות סיסמאות שהוא מריץ במהירות..
ויש אפשרות שהתוכנה תעבוד בכח מלא, ואז זה עוד יותר מהר אבל זה מקצר את החיים של המחשב. -
@kingyos אמר בפריצה לסיסמה של קובץ זיפ:
כבר אמרתי שיש סרטון ברשת של סהר אביטן איך לפרוץ לקובץ זיפ, ולגבי הזמן זה לא מדוייק מה שכתבת, במחשבים חזקים כמו שי לי אפשר להריץ 1 מליארד סיסמאות בשעה וחצי, ( תלוי לפי איזה מעבד וכרטיס גרפי יש לך)
תוכל להביא קישור?
-
-
@kingyos אמר בפריצה לסיסמה של קובץ זיפ:
@יוסי-הגאון בשמחה
https://www.youtube.com/watch?v=Ro5Tq1OIoyg&feature=em-uploademail
אבל זה בלינוקס...
-
פוסט זה נמחק!