בירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת
-
@חייים-א כן צדיק אבל יש מלא מלא מלא אברכים שיש להם מכשירים דור 2 וכל שקל חשוב להם!
וגם המכשיר של סמסונג אברכים הוא אחלה מכשיר ואהוב על המון בחורים!
וחוץ מזה שהמכשירים דור 4 הם מכשירים גרועים בגלל שהם מבוססים על אינטרנט. ועל מערכת הפעלה של אנדרואיד.
וכבר יצאו על זה ר' חיים במכתבו וכל גדולי ישראל שהמכשירים עם האנרואיד הם בעייתים מאוד בגלל שקל מאוד להחליף להם לגירסה רגילה! -
פוסט זה נמחק!
-
@פרסום-כריש לא ביקשתי דמיונות ותיאוריות מעניין אותי מידע אמין ומבוסס
אותי מעניין אם יש בזה משהו והאם יש מה לעשות -
@בסטפון אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
@פרסום-כריש לא ביקשתי דמיונות ותיאוריות מעניין אותי מידע אמין ומבוסס
אותי מעניין אם יש בזה משהו והאם יש מה לעשותמי דיבר על קונפירציות???
תראה לי בתוך דברי!
סה"כ אמרתי שיש בעיה עם האנדרואיד שאפשרי להחליף גירסה.
לגבבי מידע אמין אין לי ממש מידע חיפשתי בגוגל עד כמה שנטפרי נותנת ולא מצאתי משהו.
אם זה מפריע לך שהכנסתי נושא זה לאשכול אמחק את הודעתי. -
@בסטפון
המתווה, שפורסם היום, חותר ליישור קו מול העולם המערבי, בו צפויות רשתות דור 2 ו-3 להיסגר עד סוף 2025. בגרסה הנוכחית של המתווה, שעדיין אינה סופית, החל מ-1 ביולי 2021 ייאסר ייבוא מסחרי של מכשירים שאינם תומכים באופן מלא בדור 4 או 5; שנה לאחר מכן, ב-1 ביולי 2022, מכשירים כאלה שכבר יובאו לארץ ייחסמו מחיבור ראשוני לרשתות הסלולר;
מכשירים קיימים יוכלו לקבל שירותים עד לסגירה הסופית של רשתות אלו ב-31 בדצמבר 2025. עם זאת, חברות הסלולר תוכלנה להאיץ את הלו"ז אם ברשתות שלהן יהיו פחות מ-5% מהמכשירים כאלה שתומכים בדור 2 ו-3 בלבד. -
@a0533057932 אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
@בסטפון
המתווה, שפורסם היום, חותר ליישור קו מול העולם המערבי, בו צפויות רשתות דור 2 ו-3 להיסגר עד סוף 2025. בגרסה הנוכחית של המתווה, שעדיין אינה סופית, החל מ-1 ביולי 2021 ייאסר ייבוא מסחרי של מכשירים שאינם תומכים באופן מלא בדור 4 או 5; שנה לאחר מכן, ב-1 ביולי 2022, מכשירים כאלה שכבר יובאו לארץ ייחסמו מחיבור ראשוני לרשתות הסלולר;
מכשירים קיימים יוכלו לקבל שירותים עד לסגירה הסופית של רשתות אלו ב-31 בדצמבר 2025. עם זאת, חברות הסלולר תוכלנה להאיץ את הלו"ז אם ברשתות שלהן יהיו פחות מ-5% מהמכשירים כאלה שתומכים בדור 2 ו-3 בלבד.נו זה נשמע גרוע בהחלט!!!
כל מי שיש לו דור 3 אפילו , בעוד שנתיים יצטרך סים עם אינטרנט רק בשביל שיחות טלפון שהרי דור 4 עובד על אינטרנט בלבד!!!
זה גרוע בהחלט! -
@פרסום-כריש נשמע טוב מאד
יגיעו מכשירים איכותיים בעלי איכות שיחה
ויתנו אינטרנט רחמנא לצלן רק לצורך שיחות -
-
האם באמת זה יקרה? כלומר האם יפתחו חבילות שיחות ללא הגבלה המבוססות על אינטרנט?
וחוץ מזה שזה יהיה סיבה להמון פריצות בחומות הדת
בחור אחד יהיה עם מכשיר דור 4 כשר והשני לידו עם אותו מכשיר עם אינטרנט פרוץ!!! איך בדיוק יאכפו את זה?
היום במצב של דור שלוש אז מי שיש לו מכשיר ישן פשוט שאין לו גישה לאינטנט ומי שיש לו דור 4 כבר חוששים עליו
אבל בהמשך לכולם יהיה דור 4 וזה ייצור הרבה פירצות. -
@פרסום-כריש גם דור 4 עולה שיחה בדיוק כמו היום
-
@פרסום-כריש ֲ@בסטפון @חיים-א
מכאן נראה שהולכים לסגור גם את דור שלוש...
-
@שמואל-ש אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
@פרסום-כריש ֲ@בסטפון @חיים-א
מכאן נראה שהולכים לסגור גם את דור שלוש...
ברור זה חלק מהתוכנית
רק דור 4 עם אינטרנט! -
פוסט זה נמחק!
-
@שמואל-ש אין הבדל בין דור 2 ל3
שניהם באותה קטגוריהכן, אבל עד עכשיו חשבתי שהבעיה היא רק למי שיש לו שתומך רק בדור 2 ועכשיו רואים שכמעט כל המכשירים יהיו בצרות...
-
@שמואל-ש אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
@שמואל-ש אין הבדל בין דור 2 ל3
שניהם באותה קטגוריהכן, אבל עד עכשיו חשבתי שהבעיה היא רק למי שיש לו שתומך רק בדור 2 ועכשיו רואים שכמעט כל המכשירים יהיו בצרות...
חוץ מהשיאומי ועוד כמה כולם יהיו בבעיות
וגם בשיאומי יצטרכו לשים סים לא כשר
רק מי שיש לו מכשיר כשר ונוח ושקט מבין שחרדי אמיתי לא רוצה שום קידמה מספיק לו טלפון פשוט עם שיחות ושקט נפשי
כל סיבוך מסבך את העניין עוד כי הרי מי שלא משתמש בשום אפלקצייה מה הוא צריך מכשיר יותר מדור 3 עם קליטה מצויינת? -
@פרסום-כריש יש 5 שנים להתארגן
וחוץ מהשיאומי (שאגב כבר את החדשים הכשרים לא ניתן לצרוב עליהם גרסה אחרת) וכל פלאפון שנמכר בישראל בכל חנות טלפונים שאינה בעיר חרדית אכן הפלאפונים הם דור 2 (מה עם כל הנוקיה החדשים שהם דור 4?) -
@בסטפון
המהלך הזה קורה בגלל שצריכים להקצות אנטנות ל5G ולצורך זה חייבים להסיר את האנטנות של 2G ו 3G
יהיו חייבים לעבור ל4G גם במכשירים כשרים
חלק מחברות התקשורת פועלות כבר להפעיל את 4G בכשר
אכן אין מנוס מלאשר מכשירים 4G חסומים כמו שצריך -
@פרסום-כריש אמר בבירור - אנטנות דור 2 - משהו שכדאי לדעת:
טלפון פשוט עם שיחות
נ.ב. מתי בפעם האחרונה דיברת עם אחד שהולך עם תומך ולמה הוא הולך איתו?
מתי בררת מה היו הדעות בקום הוועדה לגבי נגן וכד' (אפילו לגבי הודעות)ואיך כל זה קשור
אפילו אייפון 12 פרו מקס ניתן להכשירו ברמה שיהיה לך רק מה שיש היום בסמסונג אברכים
זה שהמכשיר יותר איכותי לא מחייב שיהיה פחות כשר