מספר לא כשר שא"א לשלוח אליו סמסים מגולן
-
היה לי 019,ויכלתי לסמס חופשי לאיזה חבר.עברתי לגולן מכל מיני סיבות,ו-בום! אני לא מצליח לשלוח לו סמסים! ניסיתי לשלוח מטלפונים של חברים,כולם לא כשרים.גולן-לא הצליחו-או יותר נכון הצליחו לשלוח אך ללא דוח מסירה והוא לא קיבל.חברות אחרות הצליח.מה עושים????
-
@שמואל אמר במספר לא כשר שא"א לשלוח אליו סמסים מגולן:
@מישהו12 לא הבנתי.
תסביר..
היה לך קו ב019 כשר ועברת לגולן?לפי מה שהבנתי יש לו חבר עם קו לא כשר שמקבל אסמס מ019 ולא מגולן...
השאלה היא באיזה חברה נמצא מקבל האסמסים? אקס טו אן? -
@להבין-ולהשכיל אמר במספר לא כשר שא"א לשלוח אליו סמסים מגולן:
@מישהו12 לא הבנתי.
תסביר..
היה לך קו ב019 כשר ועברת לגולן?לפי מה שהבנתי יש לו חבר עם קו לא כשר שמקבל אסמס מ019 ולא מגולן...
השאלה היא באיזה חברה נמצא מקבל האסמסים? אקס טו אן?צודק @שמואל אבדוק איזה חברה יש לו
-
@Men770 אמר במספר לא כשר שא"א לשלוח אליו סמסים מגולן:
היה בעבר ב019
עם קו כשר?
@Men770 אמר במספר לא כשר שא"א לשלוח אליו סמסים מגולן:
הוא הצליח לשלוח SMS לחבר שלו.
שהוא איפה? הוא מספר כשר?
-
@Men770 אם שתי המספרים לא כשרים ויש בעיית של אי קבלת שיחות / סמסים בין חברות יש לפנות לחברה הנוכחית של המספר שלא מקבל ולבקש שיחדשו הפצה מול החברה שממנה לא מצליחים לקבל.
הסבר על המושג "הפצה"
לכל חברה יש כמו "אינקדס מספרים=חברה"
למשל כתוב אצל סלקום:0559999999=telzar
ואז, כל מי שמתקשר מסלקום ל0559999999 המערכת יודעת להפנות את השיחה ל019 והיא מתקבלת על ידם לפי ההגדרה אצלם.אמהמה, כאשר יש ערך שגוי, וסלקום לצורך הדוגמא מפנים את השיחה לגולן טלקום במקום 019, תישמע הודעה ש"המספר איננו מחובר" או הודעת שגיאה אחרת, וזאת למה, כי גולן מקבלים שיחה מסלקום שאמורה להיות עבור 0559999999 אבל לא מופיע אצלם הגדרה למספר הזה, לכן הוא איננו מחובר.
איך נוצר שגיאות הפצה? לפעמים מבאגים לפעמים כאשר לקוח מתנייד מחברה לחברה, החברה המקבלת שולחת "הודעת הפצה" בסגנון:
לכל החברות שלום, מעתה 0559999999 הוא בפרטנר, להפנות שיחות אלינו בבקשה
(בסגנון) לפעמים מה שקורה זה שאחת מהחברות לא מקבלות את זה טוב וכד'.
כמו כן כמו שציינתי יתכן לפעמים אותו דבר שקורה בלי שיש מעבר חברה זה פשוט קורה לפעמים.הפתרון כמו שאמרתי הוא לפנות לחברה הנוכחית של המספר שהיא אמורה לטפל בבעיית הפצה הזו.
יש להדגיש להם את העניין של ההפצה כי לא מזמן היה לי את הבעיה הזו על הקו שלי והנציג ה"לא חכם" התחיל לבלבל לי את המוח על זה שיש לי הפניית שיחות, ב"עדינות" לאחר שסוף סוף הוא נתן לי לדבר אמרתי לו "בא תתן לי להסביר לך מה הבעיה כדי שתוכל לעזור לי" (קצת מעליב, אבל לא נורא.) הוא הבין, העביר, וכעבור יום זה טופל.אותו רעיון של מה שאמרתי הוא גם בסמסים, לכן כדאי לבדוק בעיה זו.
אם כי אציין, פעם הייתי בגולן ומישום מה לא הייתי מקבל סמסים מגוגל. אין, כל מה שהם עשו עלה בתוהו, שום דבר לא עזר. לא נותרה לי ברירה אלא לעבור חברה.
מה גרם לבאג ההוא? אינני יודע... אבל, כן, יש דברים מוזרים.מקווה שהועלתי בפוסט זה ולא סתם בילבלתי לכם את המוח בדברים לא קשורים.
-
@Men770 אם שתי המספרים לא כשרים ויש בעיית של אי קבלת שיחות / סמסים בין חברות יש לפנות לחברה הנוכחית של המספר שלא מקבל ולבקש שיחדשו הפצה מול החברה שממנה לא מצליחים לקבל.
הסבר על המושג "הפצה"
לכל חברה יש כמו "אינקדס מספרים=חברה"..............
אין עליך....
הסברת את זה הכי טוב שאפשר... אפילו הגולם מפראג יכול להבין את זה -
הסבר על המושג "הפצה"
לכל חברה יש כמו "אינקדס מספרים=חברה"
למשל כתוב אצל סלקום:0559999999=telzar
ואז, כל מי שמתקשר מסלקום ל0559999999 המערכת יודעת להפנות את השיחה ל019 והיא מתקבלת על ידם לפי ההגדרה אצלם.אמהמה, כאשר יש ערך שגוי, וסלקום לצורך הדוגמא מפנים את השיחה לגולן טלקום במקום 019, תישמע הודעה ש"המספר איננו מחובר" או הודעת שגיאה אחרת, וזאת למה, כי גולן מקבלים שיחה מסלקום שאמורה להיות עבור 0559999999 אבל לא מופיע אצלם הגדרה למספר הזה, לכן הוא איננו מחובר.
איך נוצר שגיאות הפצה? לפעמים מבאגים לפעמים כאשר לקוח מתנייד מחברה לחברה, החברה המקבלת שולחת "הודעת הפצה" בסגנון:
לכל החברות שלום, מעתה 0559999999 הוא בפרטנר, להפנות שיחות אלינו בבקשה
(בסגנון) לפעמים מה שקורה זה שאחת מהחברות לא מקבלות את זה טוב וכד'.
כמו כן כמו שציינתי יתכן לפעמים אותו דבר שקורה בלי שיש מעבר חברה זה פשוט קורה לפעמים.הפתרון כמו שאמרתי הוא לפנות לחברה הנוכחית של המספר שהיא אמורה לטפל בבעיית הפצה הזו.
יש להדגיש להם את העניין של ההפצה כי לא מזמן היה לי את הבעיה הזו על הקו שלי והנציג ה"לא חכם" התחיל לבלבל לי את המוח על זה שיש לי הפניית שיחות, ב"עדינות" לאחר שסוף סוף הוא נתן לי לדבר אמרתי לו "בא תתן לי להסביר לך מה הבעיה כדי שתוכל לעזור לי" (קצת מעליב, אבל לא נורא.) הוא הבין, העביר, וכעבור יום זה טופל.אותו רעיון של מה שאמרתי הוא גם בסמסים, לכן כדאי לבדוק בעיה זו.
אם כי אציין, פעם הייתי בגולן ומישום מה לא הייתי מקבל סמסים מגוגל. אין, כל מה שהם עשו עלה בתוהו, שום דבר לא עזר. לא נותרה לי ברירה אלא לעבור חברה.
מה גרם לבאג ההוא? אינני יודע... אבל, כן, יש דברים מוזרים.מקווה שהועלתי בפוסט זה ולא סתם בילבלתי לכם את המוח בדברים לא קשורים.
תודה.
א)להתקשר אליו אני כן מצליח,רק לא לסמס.וממנו אני מקבל סמסים-זה משנה?
ב)גם אני לא מקבל עכשיו סמסים מגוגל -
@מישהו12 אמר במספר לא כשר שא"א לשלוח אליו סמסים מגולן:
להתקשר אליו אני כן מצליח,רק לא לסמס.וממנו אני מקבל סמסים-זה משנה?
ב)גם אני לא מקבל עכשיו סמסים מגוגלתשמע.. יש פה איזה בעיה,
תפנה לגולן..
לא ממש יכול לומר לך בדוק מה הולך םה.גולן אמרו לי שהכל אצלם בסדר.ולפנות לחברה שלו.השאלה היא מה לבקש מהחברה שלו?