כרטיס זיכרון 64 GB בנוקיה C2
-
מישהו בדק האם אפשר להכניס כרטיס זיכרון בנפח 64 GB בנוקיה C2?
אמרו לי שזה לא תומך, אבל גם אם זה נכון אולי אפשר לשנות משהו בשיטת כתיבה של הכרטיס, (כמו שהיה לי בכרטיס 64 שלא נתמך במערכת הפעלה XP, והסתדר אחרי התאמה של משהו במערכת הקבצים, אולי שינוי לMBR).תודה מראש
-
הפלאפון קולט רק תבנית מערכת FAT
ולכן NTFS ו EXFAT הוא לא קולט
והוא כותב כרטיס לא מפורמט, זה גם לגבי כרטיס עם נפח קטן
ורוב הכרטיסים שמעל 32 גיגה הם EXFAT
אם יש לך ריק תעשה עליו אתחול ל FAT ותבדוק אם יקלוט -
תוכנה להמרת כרטיס ל-FAT32 (ל-64 GB שא"א להמיר בווינדוס)
HPUSBDisk-2.2.3.exe
(כמו כן אפשר בכל תוכנה לניהול מחיצות) -
פוסט זה נמחק!
-
@שובי אני רואה שאתה יחסית חדש בפורום בכללי, וחדש בהגבות על הנושאים והפוסטים כאן.
שים לב, לא להוסיף יותר מדי תגובות על דבר אחד ובמיוחד כשזה אותה התגובה.אפשר למחוק תמיד.
בהצלחה!
-
עכשיו אני רואה שזלא חלק. זה עושה תקלות. יכול להיות שזה בגלל שהפלאפון עצמו תקול בלי קשר לכרטיס (לפעמים הוא סתם נכבה ונדלק וכדו')
-
@ניסוי-וטעייה זה נכבה ונדלק מכיון שיש מידי הרבה חומר בכרטיס, וכשהנגן מדיה בפלאפון מסנכרן את הנתונים, הוא לא יודע להתמודד עם כ"כ הרבה חומר ולכן זה נכבה... מה שתעשה, זה להוציא את הכרטיס, לרענן את המדיה עד שיכתוב שיש לך 0 שירים (או ממש קצת מהתוכן הקיים במכשיר עצמו) ואז להכניס את הכרטיס ולרענן שוב את ספריית המדיה..
בהצלחה. -
@אלישי אמר בכרטיס זיכרון 64 GB בנוקיה C2:
@ניסוי-וטעייה זה נכבה ונדלק מכיון שיש מידי הרבה חומר בכרטיס, וכשהנגן מדיה בפלאפון מסנכרן את הנתונים, הוא לא יודע להתמודד עם כ"כ הרבה חומר ולכן זה נכבה... מה שתעשה, זה להוציא את הכרטיס, לרענן את המדיה עד שיכתוב שיש לך 0 שירים (או ממש קצת מהתוכן הקיים במכשיר עצמו) ואז להכניס את הכרטיס ולרענן שוב את ספריית המדיה..
בהצלחה.אני אומר מנסיון שלאחר הריענון לא לרענן את ספריית המדיה רק להדליק את השירים וכדו' דרך סייר הקבצים.
-
@דוב בגדול זה לא אמור לקרות, אבל אם אתה מכבה את הפלפון למשל ושוב מדליק אותו, אז בנוסף לכל הזכרון העמוס שלו - הוא מתחיל "לרענן" שוב את הכרטיס ואז הוא קורס ונדלק שוב ושוב קורס וחוזר חלילה.
לי יש כזה כרטיס, ואני כל הזמן נזהר שלא לכבות את הפלפון סתם ולא יגמר הבטריה (היינו הך - שלא יכבה הפלפון), ולכן בכל הוצאת הכרטיס מהפלפון, אני מיד מתחיל לרענן (=עדכון ספריה) את המכשיר ואחרי שהעדכון הסתיים אני מכניסו שוב.
אגב, מאותו סיבה אין להכניס את הכרטיס בפלפון (אפי' אחרי העדכון) מיד אחרי שהוא נדלק אלא כדאי לחכות איזה רבע שעה עד שהפלפון עלה לחלוטין והוא בהוייתו יהא לגמרי. -
@דוב זה מועיל בגלל שרשימת ההשמעה הקיים מתעדכנת אוטומטית בעת הכנסת כרטיס. שבמהלכה נמחקים שירים שכבר לא קיימים בכרטיס יותר, ונוספים שירים חדשים שהוכנסו לכרטיס כרגע...
בגודל סטנדרטי של כרטיס, המכשיר יודעת להתמודד עם המשימה הזאת, אך בגודל כרטיס יותר מהמותאם למכשיר, קורה קריסה בעת מחיקת נדירים השירים הישנים, כנראה עקב מגבלת זיכרון המוגדר בmcu.
ולכן העצה היא כנ"ל למחוק את כל הרשימה ע"י הוצאת הכרטיס ועדכון רשימת השירים, ואז הכנסת הכרטיס וכו'...