איך עושים שבתוכן עניינים יהיה רשום השם של הנושא ומתחתיו השם של המחבר
-
ועוד שאלה אחת
איך עושים שיהיה מספר או אות בראש העמוד בצד ובכל עמוד זה יעבור כל פעם לעמוד שאוחזים בו נגיד בעמוד א זה יהיה בצד שמאל ובעמוד ב זה יהיה בצד ימין
וגם איך עושים שיהיה גם הכותרת וגם מספר העמוד כי לא הצלחתי לעשות את זה בוורד
אשמח לעזרה מכולםחנוכה שמח גיט חנוכה
-
@נגן אמר באיך עושים שבתוכן עניינים יהיה רשום השם של הנושא ומתחתיו השם של המחבר:
לשאלה שלישית לא יודע משהו מסודר, אפשר לעשות רווחים ולהגיע לאמצע העמוד...
ולגבי זה, יש פונקציה אוטומטית בוורד שם:
בהתחלה לוחצים על 'מספר עמוד' כפי שהראה @נגן, ושם לוחצים על 'עיצוב מספרי עמודים'. ושם לוחצים על המסומן ב'וי' וזה נותן לבחור סגנון כותרת שיופיע שם בראש העמוד.
בהצלחה -
@אינטרקום אמר באיך עושים שבתוכן עניינים יהיה רשום השם של הנושא ומתחתיו השם של המחבר:
@נגן אמר באיך עושים שבתוכן עניינים יהיה רשום השם של הנושא ומתחתיו השם של המחבר:
לשאלה שלישית לא יודע משהו מסודר, אפשר לעשות רווחים ולהגיע לאמצע העמוד...
ולגבי זה, יש פונקציה אוטומטית בוורד שם:
בהתחלה לוחצים על 'מספר עמוד' כפי שהראה @נגן, ושם לוחצים על 'עיצוב מספרי עמודים'. ושם לוחצים על המסומן ב'וי' וזה נותן לבחור סגנון כותרת שיופיע שם בראש העמוד.
בהצלחהאני אסביר מה התכוונתי
אני רוצה שבכותרות של התוכן עניינים שאני עושה דרך סגנונות ואז תוכן עניינים אוטומטי
אז יהיה מתחת לכותרת השם של הכותב של המאמר
כמו שיש בקבצים תורנייםולגבי השאלה השניה אני עושה דרך מספר עמוד שיהיה מספר בראש העמוד אבל זה מוחק לי את הכותרת שכבר נמצאת לי שמה בראש העמוד
אז איך אני עושה גם כותרת וגם מספר בצד של הכותרת -
@עניו-כמשה
לגבי תוכן העניינים: אם אתה רושם בתחילת כל מאמר את שם בעל המאמר (בסגנון כותרת), הוא יתן את זה אוטומטי.
אם לא, תמיד ניתן להוסיף דברים באופן ידני. איך? אתה עומד עם הסמן על הנקודות שאחרי הכותרת, ואתה יכול למחוק אותם ולכתוב מה שאתה רוצה (בגלל שזה אוטומטי, ימחקו כל הנקודות. תשחק עם זה, עד שיתאים למה שאתה רוצה, אתה יכול להוסיף כמה נקודות שאתה רוצה ולמחוק וכו').לגבי מספר עמוד: איזו כותרת יש שם שנמחקת לך? אם זו כותרת של הספר, אתה מגדיר לפי מה שהבאתי למעלה שיתן גם את סגנון 1 או 2 או מה שיש לך שם, וזה נותן אוטומטי.
תנסה. ושיהיה בהצלחה -
@אינטרקום אמר באיך עושים שבתוכן עניינים יהיה רשום השם של הנושא ומתחתיו השם של המחבר:
@עניו-כמשה
לגבי תוכן העניינים: אם אתה רושם בתחילת כל מאמר את שם בעל המאמר (בסגנון כותרת), הוא יתן את זה אוטומטי.
אם לא, תמיד ניתן להוסיף דברים באופן ידני. איך? אתה עומד עם הסמן על הנקודות שאחרי הכותרת, ואתה יכול למחוק אותם ולכתוב מה שאתה רוצה (בגלל שזה אוטומטי, ימחקו כל הנקודות. תשחק עם זה, עד שיתאים למה שאתה רוצה, אתה יכול להוסיף כמה נקודות שאתה רוצה ולמחוק וכו').לגבי מספר עמוד: איזו כותרת יש שם שנמחקת לך? אם זו כותרת של הספר, אתה מגדיר לפי מה שהבאתי למעלה שיתן גם את סגנון 1 או 2 או מה שיש לך שם, וזה נותן אוטומטי.
תנסה. ושיהיה בהצלחהזו כותרת של המאמר כל מאמר והכותרת שלו כמו שהסברת לי בפוסט אחר
אז אם אני עושה מספר בראש עמוד אז הוא מוחק את הכותרת הזו
איך מתגברים על זה -
@עניו-כמשה
תנסה. ושיהיה בהצלחהולגבי השם של כותב המאמר אני רוצה שיהיה השם של המאמר ומתחתיו השם של הכותב
וניסיתי מה שאמרת לי זה מה שיוצא
-
@עניו-כמשה
במחילת כבודו,
התגובה נלענ"ד מבולבלת, החלון שצילמת הוא תגובה לכותרות בראשי העמוד, ולא לתוכן העניינים.
נכון?כן
חשבתי שענית לי על הכותרות -
@עניו-כמשה
הכי פשוט, לעשות ידני.
תעשה מספרי עמוד אוטומטי.
ואז תזוז עם החץ לעקוף את מספר העמוד. ותכתוב ידני איזה כותרת שאתה רוצה.
כזה:ואין אופציה אוטומטית?
זה יהיה קשה לעשות את זה לכל הספר -
@עניו-כמשה אמר באיך עושים שבתוכן עניינים יהיה רשום השם של הנושא ומתחתיו השם של המחבר:
ולגבי השם של כותב המאמר אני רוצה שיהיה השם של המאמר ומתחתיו השם של הכותב
גם את זה אפשר לעשות ידני, שים את הסמן אחרי מספר העמוד, תלחץ על הלחצן המכונה "אנטר" בלע"ז.
והסמן יורד שורה, ושם תגדיר טאב, שתוכל לכתוב שם את כל השמות שתרצה. -
@עניו-כמשה אמר באיך עושים שבתוכן עניינים יהיה רשום השם של הנושא ומתחתיו השם של המחבר:
ולגבי השם של כותב המאמר אני רוצה שיהיה השם של המאמר ומתחתיו השם של הכותב
גם את זה אפשר לעשות ידני, שים את הסמן אחרי מספר העמוד, תלחץ על הלחצן המכונה "אנטר" בלע"ז.
והסמן יורד שורה, ושם תגדיר טאב, שתוכל לכתוב שם את כל השמות שתרצה.איך אני מגדיר את הטאב הזה