עזרה ! אין לי את האופציה של יצירת קובץ/מסמך חדש/ ארכיון זיפ וכו' במחשב ?!
-
@יהודה-הנשיא כפי שהסברתי יש במחשב 2 תיקיות של מסמכים 1 היא תיקיה של המסמכים מתוך המשתמש שלך: C:\Users\1\Documents והשניה היא בתצוגה של המחשב: מחשב\מסמכים וכדי להגדיר תיקיות שיוצגו בשניה אתה כולל תיקיות בתוכה - למשל את המסמכים הראשון.
מתנצל על האריכות אבל לדעתי שם הבעיה שלך.
תעדכן אם עזר -
@יהודה-הנשיא אמר בעזרה ! אין לי את האופציה של יצירת קובץ/מסמך חדש/ ארכיון זיפ וכו' במחשב ?!:
שלום רב !
יש לי שגיאה קטנה במחשב, כאשר אני נמצא ב' מסמכים שלי' ולוחץ על הכפתור הימיני של העכבר כדי ליצור משהו 'חדש', הוא נותן לי רק אופציה של 'תיקיה' מצורף תמונה
אציין, שבשאר המיקומים במחשב, האופציה המליאה עובדת כתיקנה.
כמו כן, בעיה נוספת (שנראית כקשורה להנ''ל), אם אני יוצר קובץ וורד חדש (בדרך כלשהיא) ומעביר לתיקיה במסמכים שלי, כאשר אני רוצה לערוך בו שינויים ולשמור כקובץ הקיים הוא לא נותן ומצריך לייצר קובץ עם שם חדש.
? ! ? ! ? ! ? ! ?
תודה רבה לכולכם !!!!!!
זה נראה שמישהו / משהו ( וירוס אולי ) שיחק לך בריגסטרי.
תחפש מדריכים אולי בנושא הזה. -
@יהודה-הנשיא הפעל את הקובץ הבא ואשר את השינויים: fix new.reg
[מקור] -
@יוסי-מחשבים התוכנה שהבאת מבטלת את התוספות שהכניסו כל מיני תוכנות ברגיסטרי, כמו תפריט הקשר של ביבילון ופורמט פקטורי וכו'?
ועוד שאלה - התוכנה יוצרת גירסה קבועה ואחידה של רגיסטרי, או שזה תלוי בכל מחשב ומחשב ומשחזרת את הגדרות גירסת הוינדוס שבמחשב? -
@נגן אמר בעזרה ! אין לי את האופציה של יצירת קובץ/מסמך חדש/ ארכיון זיפ וכו' במחשב ?!:
@יוסי-מחשבים התוכנה שהבאת מבטלת את התוספות שהכניסו כל מיני תוכנות ברגיסטרי, כמו תפריט הקשר של ביבילון ופורמט פקטורי וכו'?
ועוד שאלה - התוכנה יוצרת גירסה קבועה ואחידה של רגיסטרי, או שזה תלוי בכל מחשב ומחשב ומשחזרת את הגדרות גירסת הוינדוס שבמחשב?א. זה לא תוכנה אלא עריכת/הוספת ערכי רישום
ב. זה מתקן את תפריט "חדש" ללא קשר לשאר הפריטים בתפריט ההקשר
ג. ערכי הרישום בכל מה שנוגע לזה לא משתנים ממחשב למחשב -
@יהודה-הנשיא הפיתרון לזה פשוט. (מנסיון)
תחליף את גודל התצוגה של סייר הקבצים במסמכים שלי.
:::
הסבר:
יש גודל מסויים, (מי שמגדיל ומקטין את התצוגה עם העכבר) שאין בו אפשרות לטפל בקובץ כפי הבעיה שסומנה.
כפי הנראה זה באג בוינדוס. @יוסי-מחשבים נסה והיווכח:::
-
@פלורידה אמר בעזרה ! אין לי את האופציה של יצירת קובץ/מסמך חדש/ ארכיון זיפ וכו' במחשב ?!:
@יוסי-מחשבים נסה והיווכח
ניסיתי, עברתי על כל האפשרויות של התצוגה ובכולם בתפריט "חדש" הופיע הכל כמו שצריך
-
@יוסי-מחשבים
ניסיתי אך קופץ לי השגיאה :???
-
@יהודה-הנשיא ואחרי שאישרת זה לא עזר? אם עדיין יש בעיה הפעל את המחשב במצב בטוח והפעל את הקובץ הנ"ל
-