הגדלת זיכרון ram במחשב
-
@חראשו
אתה בודק דרך מנהל המשימות כמה חריצים פנויים [לכאורה אין מגבלה על כמות הראם]

-
@חראשו

@יעקב-אליעזר
אצלי רשום1 מתוך 2
מה זה אומר? -
@יעקב-אליעזר
אצלי רשום1 מתוך 2
מה זה אומר?@חברים
זה אומר שאתה יכול להוסיף עוד חתיכה אחת של זכרון -
@חראשו

@יעקב-אליעזר ודאי שיש הגבלה לפי הלוח אם והמעבד
-
-
@לא-מייבין לפי הדגם של הלוח לפי הדגם של הלוח והמעבד
תביא דגם ונראה -
@לא-מייבין לפי הדגם של הלוח לפי הדגם של הלוח והמעבד
תביא דגם ונראה -
@tehila אני מבין שדיברתם על מחשב נייח, והשאלה היתה יותר על מחשב נייד שבו ב 95 % מהמקרים שיש 2 סלוטים ניתן למלא את שניהם, (חוץ מכמה מעבדים בודדים כדוגמת סלרון או AMD פשוטים שתומכים רק בכרטיס 1)
-
@יהודה-12 מחשב שיש לו 2 סלוטים והוא מתאים לעד 16G אם תשים אחד של 16G לא תוכל לשים עוד. אני טועה?
@קטונתי אמר בהגדלת זיכרון ram במחשב:
@יהודה-12 מחשב שיש לו 2 סלוטים והוא מתאים לעד 16G אם תשים אחד של 16G לא תוכל לשים עוד. אני טועה?
אתה לא טועה אבל זה נדיר מאד. במחשב שיש לו 2 סלוטים.
בגלל שכבר בדור 3 המעבדים תמכו ב 16 ג"ב ובדרך כלל כשאנשים רוצים להוסיף זה מ 4 ל 8 (בפרט בדור 3).
והיום המחשבים שיש להם 2 סלוטים תומכים בעד 32 ג"ב לפחות (בהנחה שאחד מהם לא מולחם). -
בגלל שכבר בדור 3 המעבדים תמכו ב 16 ג"ב ובדרך כלל כשאנשים רוצים להוסיף זה מ 4 ל 8 (בפרט בדור 3).
והיום המחשבים שיש להם 2 סלוטים תומכים בעד 32 ג"ב לפחות (בהנחה שאחד מהם לא מולחם). -
@יהודה-12 כן דיברתי על נייח
אבל בנייד אני חושב ש95 אחוז זה לא מדוייק בכלל רוב הניידים של לנובו האחרונים (ideapad) שיצאו יש להם 1 מולחם של 4 ורק עוד אחד@tehila אמר בהגדלת זיכרון ram במחשב:
אבל בנייד אני חושב ש95 אחוז זה לא מדוייק בכלל רוב הניידים של לנובו האחרונים (ideapad) שיצאו יש להם 1 מולחם של 4 ורק עוד אחד
בדיוק לכן הדגשתי
@יהודה-12 אמר בהגדלת זיכרון ram במחשב:
שיש 2 סלוטים
נ. ב. משהו אחד אתה צודק שעל הוינדוס קצת קשה לסמוך בעניין כמה סלוטים פנויים קיימים במחשב, וכדאי לבדוק לפי המדריכים באתר יצרן.
-
@tehila אמר בהגדלת זיכרון ram במחשב:
איך אני יודע איזה זכרון ראם מתאים לי שאני יוכל לקנות
-
@חברים
זה אומר שאתה יכול להוסיף עוד חתיכה אחת של זכרון@יעקב-אליעזר אמר בהגדלת זיכרון ram במחשב:
@חברים
זה אומר שאתה יכול להוסיף עוד חתיכה אחת של זכרוןאצלי רשום 1 מתוך 4 כשבמציאות יש 2
שיש בו 2 ג'יגא חוץ מ4 ג'יגא של המחשב
ומשום מה הוא לא נקרא במחשב
עדיין נשאר לי 4 ג'יגא -
@tehila אמר בהגדלת זיכרון ram במחשב:
איך אני יודע איזה זכרון ראם מתאים לי שאני יוכל לקנות
@עניו-כמשה לפי המעבד/לוח
בנייד דגם ודגם מעבד -
@יעקב-אליעזר אמר בהגדלת זיכרון ram במחשב:
@חברים
זה אומר שאתה יכול להוסיף עוד חתיכה אחת של זכרוןאצלי רשום 1 מתוך 4 כשבמציאות יש 2
שיש בו 2 ג'יגא חוץ מ4 ג'יגא של המחשב
ומשום מה הוא לא נקרא במחשב
עדיין נשאר לי 4 ג'יגא@יוסי-הגאון אולי יש לך ווינדוס X86 ?
-
@יוסי-הגאון אולי יש לך ווינדוס X86 ?
-
@עניו-כמשה לפי המעבד/לוח
בנייד דגם ודגם מעבד@tehila אמר בהגדלת זיכרון ram במחשב:
@עניו-כמשה לפי המעבד/לוח
בנייד דגם ודגם מעבדאיפה אני מוצא את זה במחשב ?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות