התייעצות | כבר חודשים רבים שיש לי מדפסת ואינני מצליח להתקין אותה - כמה שאלות בנושא זה.
-
@שלמה-ווייס אני ניסיתי עם המדפסת הזו ולא הצלחתי לסרוק עד שהתקנתי דרייבר.
-
-
@eitcok-grafik מה זה אומר דרייבר ומה אני עושה עם זה?
-
@נוני לך למנהל התקנים, תחפש את המדפסת שלך שם (זה אמור להיות סמל עם סימן פקודה), ואז תלחץ על הסמל מאפיינים, כנס לכרטיסיה של פרטים ותחפש נתיב מופע ההתקן, כמו פה
ותעתיק את הנתיב לאתר הבא ותלחץ איפה שרואים בתמונה
ותכניס את הנתיב פה
ואז תגלול עד למטה ותוריד את מנהל ההתקן כמו פה
אחרי זה חוזרים למנהל ההתקנים ועושים עדכון מנהל התקן על המדפסת, ומנווטים לקובץ שהורד
בהצלחה רבה
-
בשעה טובה ומוצלחת בשבוע שעבר המדפסת הותקנה ע''י טכנאי שהזמנתי,
תודה רבה לכל המסייעים והעוזרים הן כאן והן באישי.
כיום אני יכול להדפיס רק ע''י חיבור פיזי של כבל בין המחשב למדפסת ואינני יכול להדפיס באופן אלחוטי, מכיון שהמדפסת ממוקמת בחדר מרוחק מהראוטר ואין לה קליטת אינטרנט,
אינני יכול להעביר את המדפסת לחדר אחר - זה בכוונה שם ולא בחדר אחר.
השאלה איך אוכל בכל זאת להדפיס בצורה אלחוטית.
שמעתי פעם על משהוא בשם מגביר קליטה או משהוא בסגנון - אולי זה הפתרון? אולי יש פתרון אחר?
אשמח לדעתכם, תודה רבה. -
@a0533057932 ראוטר.
-
@a0533057932 אמר בהתייעצות | כבר חודשים רבים שיש לי מדפסת ואינני מצליח להתקין אותה - כמה שאלות בנושא זה.:
@נוני הבית שלך הוא פאזה אחת או תלת פאזה?
מפחיד מה אתה מנסה לעשות?
-
@שלמה-ווייס להזרים רשת על החוטי חשמל..
-
@נוני אמר בהתייעצות | כבר חודשים רבים שיש לי מדפסת ואינני מצליח להתקין אותה - כמה שאלות בנושא זה.:
בשעה טובה ומוצלחת בשבוע שעבר המדפסת הותקנה ע''י טכנאי שהזמנתי,
תודה רבה לכל המסייעים והעוזרים הן כאן והן באישי.
כיום אני יכול להדפיס רק ע''י חיבור פיזי של כבל בין המחשב למדפסת ואינני יכול להדפיס באופן אלחוטי, מכיון שהמדפסת ממוקמת בחדר מרוחק מהראוטר ואין לה קליטת אינטרנט,
אינני יכול להעביר את המדפסת לחדר אחר - זה בכוונה שם ולא בחדר אחר.
השאלה איך אוכל בכל זאת להדפיס בצורה אלחוטית.
שמעתי פעם על משהוא בשם מגביר קליטה או משהוא בסגנון - אולי זה הפתרון? אולי יש פתרון אחר?
אשמח לדעתכם, תודה רבה.יש דבר שנקרא מגביר קליטה שאתה מניח בשקע בקצה המקום ששם קליטת האינטרנט קיימת והוא משדר את זה למרחק נוסף
אם אתה אם ראוטר BE של בזק אתה יכול לרכוש/לשכור כזה דבר מבזק (תברר אם שירות הלקוחות שלהם)