התייעצות | כבר חודשים רבים שיש לי מדפסת ואינני מצליח להתקין אותה - כמה שאלות בנושא זה.
-
@שלמה-ווייס אמר בהתייעצות | כבר חודשים רבים שיש לי מדפסת ואינני מצליח להתקין אותה - כמה שאלות בנושא זה.:
@נוני מה המספרים הכתובים על המכסה הקדמי? 3038?
-
@שלמה-ווייס אמר בהתייעצות | כבר חודשים רבים שיש לי מדפסת ואינני מצליח להתקין אותה - כמה שאלות בנושא זה.:
@נוני מה המספרים הכתובים על המכסה הקדמי? 3038?
לא מצאתי את המספר שכתבת.
-
@נוני מה כן כתוב?
laserjet jet pro mfp m130w
-
@נוני אמר בהתייעצות | כבר חודשים רבים שיש לי מדפסת ואינני מצליח להתקין אותה - כמה שאלות בנושא זה.:
m130w
לא שכחת אות?
-
@שלמה-ווייס היא דורשת..
לHP יש כלי שמזהה את המדפסת ומתקין את הדרייבר הנצרך -
@eitcok-grafik אז זהו שלא, אמנם ישנו ממשק שאפשר להוריד ולהתקין ודרכו לנהל את המדפסת ולבדוק את מצבו, אך בגדול המדפסת עובדת מעולה גם בלעדיו (כך זה בכל הדגמים החדשים שלהם מאז שלש השנים האחרונות בערך)
מה שצריך לעשות בכדי להתחבר למדפסת זה להפעיל את הווייפיי במדפסת ולהיכנס במחשב ללוח הבקרה>התקנים ומדפסות ולמעלה ללחוץ על חיפוש מדפסת ובחלונית החיפוש היא אמורה להופיע ופשוט לבחור במדפסת ו...התחברנו -
@שלמה-ווייס אני ניסיתי עם המדפסת הזו ולא הצלחתי לסרוק עד שהתקנתי דרייבר.
-
-
@eitcok-grafik מה זה אומר דרייבר ומה אני עושה עם זה?
-
@נוני לך למנהל התקנים, תחפש את המדפסת שלך שם (זה אמור להיות סמל עם סימן פקודה), ואז תלחץ על הסמל מאפיינים, כנס לכרטיסיה של פרטים ותחפש נתיב מופע ההתקן, כמו פה
ותעתיק את הנתיב לאתר הבא ותלחץ איפה שרואים בתמונה
ותכניס את הנתיב פה
ואז תגלול עד למטה ותוריד את מנהל ההתקן כמו פה
אחרי זה חוזרים למנהל ההתקנים ועושים עדכון מנהל התקן על המדפסת, ומנווטים לקובץ שהורד
בהצלחה רבה