צריבת רום בטלפון 'מושגח'
-
@שמואל אמר בצריבת רום בטלפון 'מושגח':
@לידור ...
-
@זלמן אמר בצריבת רום בטלפון 'מושגח':
@שמואל אמר בצריבת רום בטלפון 'מושגח':
@לידור ...
צריך לשלוח לו הזמנה לפורום...
הגיע הזמן שיצטרף. -
לא מכיר, אבל סומך עליך שתארגן לי משהו...:-)
@יוסי אמר בצריבת רום בטלפון 'מושגח':
איך אפשר לדעת אם במכשיר שלי יש את הנעילה הנ"ל? [אולי הנעילה הזאת זה לא בכל המושגחים]
אין שום היגיון שהם ישימו את זה רק על חלק מהמכשירים,זה חלק מההגנה שלהם .אבל אתה מוזמן לנסות...(לא באמת,אצלי בנתיים הוא מעלה אבק בארון...)
-
@ishay אמר בצריבת רום בטלפון 'מושגח':
לא מתעסק עם לא כשר.
בטח שלא עם פריצות מושגחים, ואני חושב שזה נוגד לחוקי הפורום>
ח"ו. במקרה הזה ספציפי זה היה להכשיר אותו, לא יודע למה אבל היה שם גוגל שהחסימה שלהם (vpn) היה עובד יום כן יומיים לא, אני הייתי בנטפרי כך שזה לא הפריע לי, אני רציתי לצרוב רום כדי לאפשר רוט ואז מחיקה של הדפדפן.
-
אז קודם כל - מתסבר שגם לכאן הגעתי
ואכן לחלק ממכשירי סמסונג עם מעבדי קוואלקום /SPD אפשרי לצרוב שMDM פעיל, אבל לקראת 98% של הקוץ הכל נופל ואומרים להתראות לצריבה. בדיוק כמו המקרה שלך שנפל בצריבה {מניח שנפל באמצע של החלק BL}.
מה שנשאר לעשות למכשיר כזה זה רק JTAG, וגם את זה לא עושים סתם {בדיוק כמו שאמר @ishay - לא מסירים כשרות סתם).
עכשיו TWRP קל וחומר שלא יצרב אם סטוק רשמי נופל באמצע הצריבה....בקיצור בתקווה שלמפחת מושגח פלוס יש ציוד או אחריות על זה - מומלץ אז לפנות אלהם....
***וכן אפשרי אצלי JTAG אבל לא לנושא של להסיר כשרות.....
-
@לידור אחרי 4 חודשים.. הספקתי לשכוח ממנו..
בזמנו זה היה דחוף לי לא היה לי מכשיר אחר... וזה היה באמת כדי להכשיר אותו (אבל אני מבין את ההסתייגות שלך)
לא יודע מזה jtag אבל אני משער שזה היה עולה לי כמו המכשיר השני שאני מנסה להשמיש (חח עלה לי 150 ש"ח).
תודה על העזרה, אולי אפנה אליך אם לא אצליח להשיג רוט למכשיר השני...