לגבי המחשבון מסתיר, יש סיכוי שמישהו ישנה שזה ייראה כמו המחשבון הרגיל?
-
כמו שכתבתי בכותרת, נשמח מאוד אם מישהו יוכל לערוך את האפליקציה הנ"ל שיראה בדיוק כמו המחשבון הרגיל שמגיע עם היאנג (-הכפתורים המסך הצבע וכו') ורק אם יקישו את הקוד שהגדירו זה יעבור למסך הזה
כי כיום הרבה מאוד אנשים כבר יודעים מהמחשבון הזה וכל אחד שרואה אצל השני מחשבון כזה מיד מבין שזה לא כ"כ 'גלאט'... אך אם זה ייראה ממש כמו הרגיל, אז לא יהיה את הבעיה הנ"ל...
ואולי שיהיה שבפעם הראשונה-בהגדרת הסיסמה אז יפתח המסך שמגיע עם זה
ואחרי הגדרת הסיסמה שיעבור למסך כזה
(נ. ב. וכן גם נחכה ל @אבא-לו הגאון שאמר כאן שינסה לעשות שהקובץ של הסיסמה לא תישמר במקום כ"כ גלוי כמו STORAGE/SDCARD0/)
-
@זעירא-דמן-חבריא אמר בלגבי המחשבון מסתיר, יש סיכוי שמישהו ישנה שזה ייראה כמו המחשבון הרגיל?:
@שמואל-ש צריך לעשות לזה סמל שקוף
אני מדבר שכשנכנסים לאפליקצייה זה ייראה כמו הרגיל ולא שאצטרך להחביאו
-
@שמואל-ש אמר בלגבי המחשבון מסתיר, יש סיכוי שמישהו ישנה שזה ייראה כמו המחשבון הרגיל?:
כי כיום הרבה מאוד אנשים כבר יודעים מהמחשבון הזה וכל אחד שרואה אצל השני מחשבון כזה מיד מבין שזה לא כ"כ 'גלאט'... אך אם זה ייראה ממש כמו הרגיל, אז לא יהיה את הבעיה הנ"ל...
@שמואל-ש אם זה היה למטרה טובה הייתי מפרסם את מה שערכתי בעצמי
אבל זה לא.
ערכתי את זה בעבר למישהו מבלי ידיעה מה כ"כ חמור בזה עד שגילתי שזה כלי בעיתי מאוד כדי להחביא דברים מאנשים מסויימים וד"ל.
אני באמת מציע לא להעלות לפה מחשבון כזה בהסוואה. -
@שמואל-ש רוב לא מכירים אותו """"הראש ישיבה"""" בטוח לא מכיר אותו
@שלום-כהן יפה מאד אבל זה לא נראה כמו המחשבון הרגיל כך שלא פטרתה את הבעיה דרך-אגב סך הכול שיניתה צבעים ושיניתה שהכפתורים יהיו אם פינות אגולות לא נראה לי שזה כול-כך קשה כול מי שיש לו את הכלים שהביעו בפורום, לעריכת אפליקציות יכול לעשות את זה פשוט משנים את xml של מסך הראשון של המחשבוןנ.ב.
אני מסכים איתך שרוב השימוש בו הוא לא למטרות טובות -
@achakian0000 אמר בלגבי המחשבון מסתיר, יש סיכוי שמישהו ישנה שזה ייראה כמו המחשבון הרגיל?:
@שמואל-ש רוב לא מכירים אותו """"הראש ישיבה"""" בטוח לא מכיר אותו
אחרי שיצא השיאומי מקשים
כולם (כמעט כולם) כבר מכירים את זה
אפילו הראש ישיבה -
@achakian0000 אמר בלגבי המחשבון מסתיר, יש סיכוי שמישהו ישנה שזה ייראה כמו המחשבון הרגיל?:
לא נראה לי שזה כול-כך קשה כול מי שיש לו את הכלים שהביעו בפורום, לעריכת אפליקציות יכול לעשות את זה פשוט משנים את xml של מסך הראשון של המחשבון
ואם כן אז אתה גם יודע איך עושים את זה (-מה שאבא לו כתב שם שהוא הולך לעשות)-בערך איפה צריך להיות הקובץ שאחראי על זה?
-
@achakian0000 דקה
-
@achakian0000 כן, ואיזה XML משם?
-
@achakian0000 מה צריך להיות כתוב בתוך ה-XML שאת זה אני צריך לשנות?
-
@achakian0000 או ל"בניית xml"
-
ל"בניית xml"
הוא ילך לאיבוד, כי xml זה ממש לא רק אפליקציות
-
@achakian0000 כי זה נהיה כל כך פופולרי
כל מי שיש לו את השיאומי יש לו את המחשבון
והרבה אנשים יש להם את השיאומי
כך שזה נהיה דבר מאוד מפורסם