עזרה בpa700
-
@שמואל-כהן RECORD
-
@שמואל-כהן RECORD
-
@מויטיו שמת לב שהפוסט מלפני שנה!?! למי אנחנו עוזרים?
שם בונים מקצבים ופדים. כדי להקליט פלייבק תבחר בכפתורים בקטגוריית Mode (צד שמאל) ב- Song אם אינני טועה. שם יש לך 3 אפשריות:
הקלטה של מקצב כמו שאתה מנגן רגיל באורגן. (אח"כ אתה יכול לערוך את האקורדים והתוים וכו') / בנייה של כ הפלייבק מתחילה, ללא הקלטה של מקצב.
ע"כ הידוע לי כעת. -
@מויטיו שמת לב שהפוסט מלפני שנה!?! למי אנחנו עוזרים?
שם בונים מקצבים ופדים. כדי להקליט פלייבק תבחר בכפתורים בקטגוריית Mode (צד שמאל) ב- Song אם אינני טועה. שם יש לך 3 אפשריות:
הקלטה של מקצב כמו שאתה מנגן רגיל באורגן. (אח"כ אתה יכול לערוך את האקורדים והתוים וכו') / בנייה של כ הפלייבק מתחילה, ללא הקלטה של מקצב.
ע"כ הידוע לי כעת. -
@מויטיו אמר בעזרה בpa700:

ושם יש לך כמה שאני זוכר שלוש אפשרויותלחיצה ארוכה על הכפתור המסומן פוצח לך חלון ששואל איפה אתה רוצה לשמור בוחרים וזה מתחיל להקליט MP3
-

ושם יש לך כמה שאני זוכר שלוש אפשרויותלחיצה ארוכה על הכפתור המסומן פוצח לך חלון ששואל איפה אתה רוצה לשמור בוחרים וזה מתחיל להקליט MP3
@הרן אמר בעזרה בpa700:

בידיוק
-
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות