הסרת רדיו מc2. כולל ביטול האפשרות להחזיר דרך יצירת קיצורים חדשים
-
נעזרתי מאד בהדרכה שלכם להסרת הרדיו מהC2. אבל בשניה אפשר להחזיר אותו דרך המכשיר, בהוספת קיצור דרך.
יש דרך לבטל זאת לגמרי?
תודה!
נעמי -
נעזרתי מאד בהדרכה שלכם להסרת הרדיו מהC2. אבל בשניה אפשר להחזיר אותו דרך המכשיר, בהוספת קיצור דרך.
יש דרך לבטל זאת לגמרי?
תודה!
נעמי@נעמי-בת-עמי אני חושב שרק צריבת גירסה שמורידה את הרדיו תעזור (יש כזה גירסה אבל זה חוסם את הכל)
-
יש דרך לבטל זאת לגמרי?
תודה!
נעמי -
@aaaa
תודה!!
אנסה. -
@aaaa
תודה!!
אנסה.@aaaa נראה לי עבד, תודה!
איך עושים את אותו דבר ל208? -
@aaaa נראה לי עבד, תודה!
איך עושים את אותו דבר ל208?@נעמי-בת-עמי 208 כשר אי אפשר ובלא כשר עושים אותו דבר מבc2 אבל עם תפריט של 208 (זה נמצא כאן בפורום)
-
@אחד-מאנש הבעיה שלי זה שהתוכנה לא מזהה את המכשיר 208. הוא לא כשר אורגנלי. יש בו מלצמה נגן רדיו וכו.
-
@aaaa בשביל מכשיר אחר, יש אפשרות לאותו תפריט, אבל גם בלי המצלמה?
ושוב, ממש תודה! -
@aaaa בשביל מכשיר אחר, יש אפשרות לאותו תפריט, אבל גם בלי המצלמה?
ושוב, ממש תודה! -
@נעמי-בת-עמי דקה אני מכין לך
@aaaa תודה!!!
את מכשיר ה208 שלי, ישן מאד!! מלפני לפחות 5 שנים, אני לא מצליחה לשנות. התוכנה מתעקשת לא לזהות אותו:( -
@aaaa תודה!!!
את מכשיר ה208 שלי, ישן מאד!! מלפני לפחות 5 שנים, אני לא מצליחה לשנות. התוכנה מתעקשת לא לזהות אותו:(@נעמי-בת-עמי הנה menusettings.rar
בקשר ל208 אני לא יודע איך לעזור לעזור לך -
@aaaa תודה!!!
את מכשיר ה208 שלי, ישן מאד!! מלפני לפחות 5 שנים, אני לא מצליחה לשנות. התוכנה מתעקשת לא לזהות אותו:(@נעמי-בת-עמי אמר בהסרת רדיו מc2. כולל ביטול האפשרות להחזיר דרך יצירת קיצורים חדשים:
מכשיר ה208 שלי
כשר?
איזה RM? -
@נעמי-בת-עמי אמר בהסרת רדיו מc2. כולל ביטול האפשרות להחזיר דרך יצירת קיצורים חדשים:
מכשיר ה208 שלי
כשר?
איזה RM?@דוד-1 אמר בהסרת רדיו מc2. כולל ביטול האפשרות להחזיר דרך יצירת קיצורים חדשים:
@נעמי-בת-עמי אמר בהסרת רדיו מc2. כולל ביטול האפשרות להחזיר דרך יצירת קיצורים חדשים:
מכשיר ה208 שלי
כשר?
איזה RM?תומך כשר, איך אני יודעת את rm?
-
@דוד-1 אמר בהסרת רדיו מc2. כולל ביטול האפשרות להחזיר דרך יצירת קיצורים חדשים:
מכשיר ה208 שלי
כשר?
איזה RM?תומך כשר, איך אני יודעת את rm?
@דוד1 RM957
-
@דוד1 RM957
@דוד1 RM957
יכול להיות שהתוכנה לא קוראת את הRM הזה
אבל יש פה כאלו בפורום שיודעים לערוך את קובץlmmpc.exe כדי שיתמוך
ביניהם כמובן @אלישי
ואולי כדאי שתפתח נושא חדש על זה -
@דוד1 RM957
יכול להיות שהתוכנה לא קוראת את הRM הזה
אבל יש פה כאלו בפורום שיודעים לערוך את קובץlmmpc.exe כדי שיתמוך
ביניהם כמובן @אלישי
ואולי כדאי שתפתח נושא חדש על זה@דוד-1 תודה. לפי rm רואים כמה ישן זה?
זה פשוט עתיק מדי?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות