מכשיר וויז עסקן +נטפרי
-
שלום לכולם,
רכשתי מכשיר של 'עסקן', לוויז בלבד, דא עקא שהייתי בטוח שהיות שיש לי סים של 019 עם סינון של נטפרי לנטסטיק של המחשב, אז אני יכניס את הסים למכשיר בשעת הצורך וככה אני לא צריך לקנות קו נוסף רק בשביל הוויז לפעם בחודש.
כשניסיתי להשתמש במכשיר בפעם הראשונה זה עבד חצי שעה, ופתאום קופץ הודעה ש'אנחנו לא מצליחים לרשום את המכשיר שלך' משהו כזה.
הייתי יכול להתעלם מההודעה אבל ברגע שההודעה קופצת אני לא יכול להגיע למסך של הוויז, ורק אם אני מכבה את המכשיר ומפעיל מחדש, אז יש לי חסד לעוד חצי שעה.
טוב לא אלאה אתכם יותר מידי.
התקשרתי לעסקן וזה אומר לי שהמכשירים שלהם עובדים רק עם סים רגיל שלא מסונן בשום צורה, כי הסינונים מתנגשים.
יצרתי קשר עם נטפרי, ונציג אדיב הסביר לי שאולי אם אני יתקין תעודת אבטחה של נטפרי, אולי יחוס, והוא לא יודע אם שייך בכלל להתקין תעודת אבטחה במכשירים שלהם.
נו, טוב, אז השלמתי עם זה שאני יצטרך לבזבז עוד 20 ש"ח בשביל תוכנית זולה לקו נוסף,
אבל פתאום עמדתי תוהה ומשתומם,
האומנם? האם אני יכניס הביתה סים טרף לגמרי, ללא שום אפשרות סינון??? מה ימנע ממני להכניס את הסים לנטסטיק שיש לי? (ואל נא תטיפו לי שאני יכול לגדור לעצמי גדר, שהרי אין אפוטרופוס...)
אז מה באמת עושים עם בעיה כזאת?
אני השארתי פנייה לעסקן אם הם יכולים להתקין תעודת אבטחה של נטפרי, ונראה מה תהיה תגובתם,
בינתיים אשמח לשמוע ממכם הערות. -
@מוטי-ברנד אמר במכשיר וויז עסקן +נטפרי:
@אינטרקום לא בטוח שזה מתנגש אם זה רק וויז בלבד כי אולי אין ממש סינון ופשוט רק וויז פתוח צריך לנסות ואז לראות אם זה עובד
לאו' אתה צודק כי מי שמכיר קצת מפנים, וייז של נטפרי, השרת העיקרי של המפות וניווט לא עובר סינון כלל ולכן לא צריכים תעודת אבטחה בשביל וייז של נטפרי (רק התמונות הקטנות עוברות סינון) ולגבי זה הוא כאילו סים פרוץ ולא אמורה להיות התנגשות. מה שכן יכול להיות, שהמכשיר ינסה לגשת לוייז וזה יעבור דרך נטספארק (עסקן) ואת זה נטפרי חוסמים - בקיצור צריכים לנסות...
אבל חבל על הנסיונות של תעודת אבטחה כי הוא לא מעלה ולא מוריד במקרה הזה כי וייז איך שלא יהיה לא צריך תעודת אבטחה
עכשיו אני רואה שהוא ניסה להכניס את זה למכשיר ולא עבד, ולדעתי תעודת אבטחה לא תושיע, אז כנראה כנ"ל שהואיל וכל התעבורה מופנית לעבור דרך נטספארק ואז זה נטפרי חוסמים, העסק לא יעבוד -
@yosi44 אמר במכשיר וויז עסקן +נטפרי:
@מוטי-ברנד אמר במכשיר וויז עסקן +נטפרי:
@אינטרקום לא בטוח שזה מתנגש אם זה רק וויז בלבד כי אולי אין ממש סינון ופשוט רק וויז פתוח צריך לנסות ואז לראות אם זה עובד
לאו' אתה צודק כי מי שמכיר קצת מפנים, וייז של נטפרי, השרת העיקרי של המפות וניווט לא עובר סינון כלל ולכן לא צריכים תעודת אבטחה בשביל וייז של נטפרי (רק התמונות הקטנות עוברות סינון) ולגבי זה הוא כאילו סים פרוץ ולא אמורה להיות התנגשות. מה שכן יכול להיות, שהמכשיר ינסה לגשת לוייז וזה יעבור דרך נטספארק (עסקן) ואת זה נטפרי חוסמים - בקיצור צריכים לנסות...
אבל חבל על הנסיונות של תעודת אבטחה כי הוא לא מעלה ולא מוריד במקרה הזה כי וייז איך שלא יהיה לא צריך תעודת אבטחה
עכשיו אני רואה שהוא ניסה להכניס את זה למכשיר ולא עבד, ולדעתי תעודת אבטחה לא תושיע, אז כנראה כנ"ל שהואיל וכל התעבורה מופנית לעבור דרך נטספארק ואז זה נטפרי חוסמים, העסק לא יעבודאגב @שוהם307 דבר איתי באישי כי יש לי נסיון או פתרונות אחרים בכל הסיפור הזה