קבלת התראות בפורום
-
@אלישי מאז השדרוג הפסקתי לקבל התראות וגם צליל הודעה וזה מאוד מאוד מציק כי אתה באמצה להתכתב עם מישהו בצאט ולא שם לב שהוא כבר שלח לך 5 הודעות
אבל היום מישהו עדכן שחזר לעבוד ההתראות וניסיתי להפעיל ואז נהיה לי סימון של פעמון בצד וכתוב שחסום ההודעות ולא הבנתי איך לבטל את החסימה -
@מוטי-ברנד אמר בקבלת התראות בפורום:
אבל היום מישהו עדכן שחזר לעבוד ההתראות וניסיתי להפעיל ואז נהיה לי סימון של פעמון
אצלי, לאחרונה חזר סימון הפעמון של ההתראות, אבל ללא ההודעות הקופצות בצד שמאל של המסך.
@אלישי, נדמה לי שמאז השידרוג... ההתראות נעלמו!
בהתחלה כלל לא היה... לא כהודעה קופצת צד שמאל של המסך (כמו שמצוטט להלן), ואף לא כסימון פעמון של ההתראות בצד שמאל של המסך למעלה. (עכ"פ, אצלי).
@אלישי אמר בקבלת התראות בפורום:
כמו "$1 פרסם פוסט ב$2", או $1 הזכיר אותך ב$2" וכד'...
-
@אלישי אמר בקבלת התראות בפורום:
שלום רב.
לאחרונה הפסקתי לקבל התראות מהפורום (לא התראות דפדפן אלא התראות רגילות, כמו "$1 פרסם פוסט ב$2", או $1 הזכיר אותך ב$2" וכד'...) האם יש עוד משתמשים שיש להם את הבעיה הזאת?
כי משיחה עם כמה משתמשים הבנתי שזה קורה רק לאחדים, אשמח אם תעדכנו אותי..
תודה.היה לי ונעלם אחרי תקופה
ברוך ה אני לא מנהל יצאתי מכלל -
@אלישי גם אצלי זה כך מאז השידרוג חשבתי שזה אצל כולם קצת השתוממתי שמתלוננים רק ע"ז שנעלמו הצלילים ולא הזכירו שההתראות עצמם נעלמו חשבתי שזה אותו דבר, רק המספר בהתראות מטפס אצלי אבל התראות אני לא מקבל וזה בכל הפורומים של נודביבי נהיה אצלי כך (תחומים לא בדקתי- לא יודע אם הם עדכנו)
-
-
כנ"ל אצלי!
Android בדפדפן Opera