בקשה | מילון אקורדים לאורגן
-
אשמח אם יש למישהו מילון אקורדים לאורגן.
כלומר קובץ pdf עם כל/רוב האקורדים הקיימים או הנפוצים ביותר (והצורה שעושים אותם על האורגן).
יש לי כזה מילון לגיטרה אם מישהו צריך, אני יעלה...@ntz אמר בבקשה | מילון אקורדים לאורגן:
כלומר קובץ pdf עם כל/רוב האקורדים הקיימים או הנפוצים ביותר (והצורה שעושים אותם על האורגן).
יש לי כזה מילון לגיטרה אם מישהו צריך, אני יעלה... -
יש לי כזה מילון לגיטרה אם מישהו צריך, אני יעלה...@ntz אשמח אם תעלה לגיטרה
תודה -
@ntz אשמח אם תעלה לגיטרה
תודה@משה-ברוך-00 שים לב ממתי הנושא הזה !!!
ע"פ תקנון הפורום : (כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.)
אבל אשמח לעזור לך-!!!
מילון_אקורדים_לגיטרה.pdf
וזה לפסנתר / אורגנית
מילון_אקורדים_לפסנתר_ואורגנית.pdf -
@משה-ברוך-00 שים לב ממתי הנושא הזה !!!
ע"פ תקנון הפורום : (כמו כן אין להקפיץ נושאים הישנים יותר מ-60 יום, זה גורם לבלבול ואי הבנה וקושי בעזרה, תוכלו תמיד לפתוח נושא חדש.)
אבל אשמח לעזור לך-!!!
מילון_אקורדים_לגיטרה.pdf
וזה לפסנתר / אורגנית
מילון_אקורדים_לפסנתר_ואורגנית.pdf@alg תודה על העזרה ותודה שהארת את עיני!
-
@משה-ברוך-00 שים לב ממתי הנושא הזה !!!
אבל אשמח לעזור לך-!!!
מילון_אקורדים_לגיטרה.pdf
וזה לפסנתר / אורגנית
מילון_אקורדים_לפסנתר_ואורגנית.pdf@alg
אתה בטוח שהקבצים תקינים לא רואים שם שום אקורדים. -
@alg
אתה בטוח שהקבצים תקינים לא רואים שם שום אקורדים.@בינה-אנושית הם תקינים.
מוזר שזה לא עובד. -
@alg
אתה בטוח שהקבצים תקינים לא רואים שם שום אקורדים.@בינה-אנושית אם יש לך נטפרי זה כנראה כי הם הרבה פעמים חוסמים תמונות על PDF (ואז מופיע רקע כחול)
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות