פוטו בוק-תוכנה חדשה שהופצה בציבור לעיצוב אלבומים דיגיטליים
-
כמו שכתוב בכותרת, הופץ היום/אתמול תוכנה חדשה בשם פוטו-בוק מהחנות PHOTO POINT תוכנה לעיצוב אלבומים דיגיטליים בקלות מירבית (-ככה על כל פנים מתואר בסרטון).
התוכנה הופצה חינם אין כסף והנה קישור להורדת התוכנה (-בעיקרון הקישור שהם מפרסמים זה הקישור הזה ומהקישור הזה-אחרי שממלאים את הפרטים מועברים לקישור של הגוגל דרייב שהבאתי לפני זה)
ומה שרציתי לדעת 1.האם מישהו מכיר/ שמע על זה?
2.אני לא מבין מה האינטרס שלהם שהם יצרו תוכנה ומפרסמים בחינם ולכן אני מאוד חושש איפה אמצע את העוקץ
(לפי מה שראיתי את הסרטון עלה בליבי שאולי את האלבום המוכן ניתן להדפיס רק בחנות שלהם ולכן....
אבל זה רק מחשבה וחוץ מזה איך עושים כזה דבר שיהיה אפשר להדפיס רק בחנות אחת???)קישור לסרטון התיאור וההדרכה שצורף.mp4
אז אשמח מאוד לשמוע אם יש למישה חוות דעת על זה או אם יש למישהו להסביר לי איפה טמון העוקץ פה...
-
@נגן אמר בפוטו בוק-תוכנה חדשה שהופצה בציבור לעיצוב אלבומים דיגיטליים:
אבל היא תוכנה ישנה למעלה מעשר שנים
אז מה הם נזכרו עכשיו להפיץ את זה???
התוכנה סוגרת את האלבום בפורמט עצמאי ורק בחנות שלהם יש תוכנה שפותחת.
ואין אף אחד אחר שיש לו את התוכנה
או אי אפשר לשמור /להעתיק את האלבום רגע לפני שהוא סוגר את זה???@נגן אמר בפוטו בוק-תוכנה חדשה שהופצה בציבור לעיצוב אלבומים דיגיטליים:
לא הורדתי את התוכנה, אבל היא תוכנה ישנה למעלה מעשר שנים, אא"כ הוציאו גירסא חדשה.
אז אולי תוריד את זה ותגיד לי אם זה באמת זה או משהו חדש???
-
@שמואל-ש אנסה בל"נ להוריד יותר מאוחר.
היא תוכנה מוצלחת למרות שעברו עליה עשר שנים....
לשמור לפני כן אי אפשר (אא"כ בצילום מסך שהאיכות גרועה), כי התוכנה לא נותנת אפשרויות שמירה. תדמיין פוטושופ שנותן לשמור רק בפורמט שלו, לא בJPG / GIF / PDF או כל פורמט אחר - ממילא אי אפשר לפתוח רק בפוטושופ. -
@shloimy אמר בפוטו בוק-תוכנה חדשה שהופצה בציבור לעיצוב אלבומים דיגיטליים:
כי התוכנה לא נותנת אפשרויות שמירה.
אבל אפשר להעתיק תמונות שערכת ישר מהתקייה שבו התמונות נשמרות
התמונת לאחר העריכה בתיקיה הם באיכות נמוכה