האפליקציה של הפורום לא תקינה
-
קודם כל תודה וישר כח לכל מפעילי עוזרי ומסיעיי הפורום המכובד הזה...
היום פתחתי כמה פעמים את האפליקישן והיא נתנה לי שגיאה, זאת בעיה אצלי או אצל כולם... המשך יוט -
היום פתחתי כמה פעמים את האפליקישן והיא נתנה לי שגיאה, זאת בעיה אצלי או אצל כולם... המשך יוט@קומבינה אמר בהאפליקציה של הפורום לא תקינה:
היום פתחתי כמה פעמים את האפליקישן והיא נתנה לי שגיאה, זאת בעיה אצלי או אצל כולם... המשך יוטגם אצלי.
כותב fatal eror
וכשאני משנה תאריך ל 2019, כותב "אין אינטרנט".ת'אמת זה קרה כמה פעמים והסתדר, זה עובד בערך שבועיים כן - שבועיים לא.
-
היום פתחתי כמה פעמים את האפליקישן והיא נתנה לי שגיאה, זאת בעיה אצלי או אצל כולם... המשך יוט -
כנ"ל על הדפדפן, פעם שניה שזה קורה לי בשבועיים האחרונים.
-
כנ"ל על הדפדפן, פעם שניה שזה קורה לי בשבועיים האחרונים.
-
@ירושלים-שלי זה היה תקלת 503, פשוט באפליקציה הוא משום מה לא נותן את המידע הזה...
@אלישי לא, זאת הייתה תקלה אחרת!!
אני לא על האפליקציה (שימו
לצילום מסך) אני על דפדפן אופרה.
ושמעתי על עוד מישהו שהיה לו את זה!!
-
@אלישי לא, זאת הייתה תקלה אחרת!!
אני לא על האפליקציה (שימו
לצילום מסך) אני על דפדפן אופרה.
ושמעתי על עוד מישהו שהיה לו את זה!!
-
@ירושלים-שלי בתקלת 503 הוא כן מציג את התקלה? מכיוון שזה מותאם לנייד זה פחות או יותר אותו דבר כמו האפליקציה.
בכל אופן לפני 8 שעות היה נפילה של השרת ולכן זה אכן לא הגיע לשומקום... -
@ירושלים-שלי בתקלת 503 הוא כן מציג את התקלה? מכיוון שזה מותאם לנייד זה פחות או יותר אותו דבר כמו האפליקציה.
בכל אופן לפני 8 שעות היה נפילה של השרת ולכן זה אכן לא הגיע לשומקום...@אלישי תקלה 503 מופיעה בחלון כחול עם כיתוב של 503
התכוונתי לתקלה של נפילת השרת...
(היא הייתה בצילום מסך).
אצלי עכשיו הכל טוב בפורום.
-
השגיאה של "fatal error" זה באג מסויים בתוך האפליקציה, לא קשור לאתר. עזרתי לשמואל עכשיו לתקן את הבאג והוא יעלה בקרוב את הגירסא חדשה לחנות גוגל.
-
העידכון התקין זמין בגוגל פליי
https://play.google.com/store/apps/details?id=mitmachim.top -
העידכון התקין זמין בגוגל פליי
https://play.google.com/store/apps/details?id=mitmachim.top -