עזרה | כשמצלמים תמונה בC2 היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי
-
אני פותח את המצלמה בפלאפון (C2), מצלם תמונה ואחרי שמופיע "שומר" נדלק איזה שיר (אקראי, לא קבוע).
והתמונה גם לא נשמרת בכרטיס הזיכרון. זו כנראה בעיה כללית של הכרטיס, לא ניתן לערוך אותו או לשחק עם משהו שם. שינוי שם תיקייה/מחיקת קובץ/הוספת קובץ - לא משנה כלום.
נשמח לפתרון. -
@חברון-מאז-ולתמיד באיזה כרטיס מדובר??
ואיפה אתה מצלם?? -
@jecky אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
באיזה כרטיס מדובר??
כרטיס זיכרון של 16 GB בנוקיה
@jecky אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
ואיפה אתה מצלם??
במצלמה של הC2
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
באיזה כרטיס מדובר??
כרטיס זיכרון של 16 GB בנוקיה
ואיפה אתה מצלם??
במצלמה של הC2
@jecky אוי לא אתה צודק לגמרי. ממש לא הסברתי את עצמי. אני מתקן עכשיו. תודה!!
-
@חברון-מאז-ולתמיד תנסה להעתיק משהו מהמחשב לכרטיס ומהכרטיס למחשב
ותעדכן אם זה עובד -
@חברון-מאז-ולתמיד עם כרטיס אחר המצלמה כן עובדת??
-
@חברון-מאז-ולתמיד היה לי גם כרטיס כזה שזה קרה לו בc2 וניסיתי הכל שום דבר לא עזר שיחזור לעבוד
בפשטות נראה שאין לזה פתרון חוץ מצביעה בכחול וזריקה לים -
@jecky אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה בC2 היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
מצביעה בכחול
??
:::
זו פשוט בדיחה שלא הבנתי?
-
@חברון-מאז-ולתמיד זה בעיה ידועה.
שהכרטיס קורא ולא כותב.
לא מצאתי לזה פיתרון.אם תמצא, אשמח.
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה בC2 היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
@jecky אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה בC2 היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
מצביעה בכחול
??
זו פשוט בדיחה שלא הבנתי?
אתה לא מכיר את המושג לצבוע בכחול לזרוק לים??
הכרתי את זה בידידים על רכבים עם בעיות קשות בעיקר צרפתיים
היינו אומרים לבן אדם עזוב חבל לטפל צבע בכחול זרוק לים -
@דוד-1 אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה בC2 היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
@חברון-מאז-ולתמיד זה בעיה ידועה.
שהכרטיס קורא ולא כותב.
לא מצאתי לזה פיתרון.אם תמצא, אשמח.
עשית אתחול??
ניקוי 35 מעברים??
ניסית לעשות משהו?? -
עשית אתחול??
עשיתי
ניקוי 35 מעברים??
איך עושים את זה?
-
@דוד-1 אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה בC2 היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
איך עושים את זה?
תוכנה שנקראת ccleaner, כלים, מנגב הכוננים/מגב הכוננים שם תראה באפשרויות
רק אציין שאחרי הפעולה הזו במידה והכרטיס תקין לא יהיה ניתן לשחזר ממנו דברים מלפני זה -
עשיתי
וזה עבד או שלא עשה כלום??
לא הצלחתי לשחזר אותו בשום אופן.
-
@חברון-מאז-ולתמיד אמר בעזרה | כשמצלמים תמונה בC2 היא לא נשמרת ונדלק שיר | כרטיס זיכרון לא ניתן לשינוי:
מצביעה בכחול
??
זו פשוט בדיחה שלא הבנתי?
אתה לא מכיר את המושג לצבוע בכחול לזרוק לים??
הכרתי את זה בידידים על רכבים עם בעיות קשות בעיקר צרפתיים
היינו אומרים לבן אדם עזוב חבל לטפל צבע בכחול זרוק ליםאה
עכשיו אני נזכר שמישהו אמר לי את זה פעם על אופניים...
בכל אופן תודה!! -
לא הצלחתי לשחזר אותו בשום אופן.
לאתחל או לשחזר??
טעות שלי.
אני מדבר על איתחול..