עריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+
-
@יוסי-מחשבים מה זה אומר NETFRAMEWORK?
-
@המביט-לארץ אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
@יוסי-מחשבים מה זה אומר NETFRAMEWORK?
זוהי תוכנה שצריך להתקין בשביל שיישומים מסויימים יוכלו לרוץ
אתה צריך? איזה גירסה? -
@יוסי-מחשבים אני צריך.
לכאורה עדיף את הגרסה הכי מתקדמת.. -
@יוסי-מחשבים נראה לך שהיא תעזור לנדון דידן?
-
כאן יש לך את זה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=53344D2B6967676B2F522F464B3342347436653838673D3D -
@ComFix אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
כאן יש לך את זה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=53344D2B6967676B2F522F464B3342347436653838673D3Dזה לא מה שהוא ביקש
-
@יוסי-מחשבים אני צריך.
לכאורה עדיף את הגרסה הכי מתקדמת.. -
@יוסי-מחשבים אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
@ComFix אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
כאן יש לך את זה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=53344D2B6967676B2F522F464B3342347436653838673D3Dזה לא מה שהוא ביקש
זה מה שאני התכוונתי לומר לו מקודם להתקין.
-
@ComFix
בתכלס הפתרון הזה לא עזר וההודעה הזאת ממשיכה לבוא מידי פעם כשמתחשק לה וזה מעצבן!!
למישהו יש פיתרון??תוכל ללחוץ על 'פרטים'?
-
@ComFix זה מה שכתוב בפריטים:
See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.Xml.XPath.XPathException: Expression must evaluate to a node-set. at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseNodeTest(AstNode qyInput, AxisType axisType, XPathNodeType nodeType) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseStep(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseRelativeLocationPath(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParsePathExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseUnionExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseMultiplicativeExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseAdditiveExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseRelationalExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseEqualityExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseAndExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseOrExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseExpresion(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseXPathExpresion(String xpathExpresion) at System.Xml.XPath.XPathExpression.Compile(String xpath, IXmlNamespaceResolver nsResolver) at System.Xml.XPath.XPathNavigator.Select(String xpath) at System.Xml.XmlNode.SelectNodes(String xpath) at XmlContentTranslator.XmlUtils.GetNodeIndex(XmlNode node) at XmlContentTranslator.XmlUtils.BuildNodePath(XmlNode node) at XmlContentTranslator.Main.AddListViewItem(XmlNode node) at XmlContentTranslator.Main.ExpandNode(TreeNode parentNode, XmlNode node) at XmlContentTranslator.Main.OpenFirstXmlDocument(XmlDocument doc) at XmlContentTranslator.Main.OpenToolStripMenuItemClick(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) ************** Loaded Assemblies ************** mscorlib Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.4010.0 built by: NET48REL1LAST_B CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v4.0.30319/mscorlib.dll ---------------------------------------- XmlContentTranslator Assembly Version: 1.7.0.0 Win32 Version: 1.7.0.0 CodeBase: file:///C:/Users/user/Desktop/XmlContentTranslator.exe ---------------------------------------- System.Windows.Forms Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.4001.0 built by: NET48REL1LAST_C CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll ---------------------------------------- System Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.4001.0 built by: NET48REL1LAST_C CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll ---------------------------------------- System.Drawing Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1 CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll ---------------------------------------- System.Configuration Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1 CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll ---------------------------------------- System.Core Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.4001.0 built by: NET48REL1LAST_C CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll ---------------------------------------- System.Xml Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1 CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll ---------------------------------------- OptaneShellExt Assembly Version: 1.0.0.0 Win32 Version: 1.0.0.0 CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Intel/OptaneShellExtensions/OptaneShellExt.dll ---------------------------------------- SharpShell Assembly Version: 2.2.0.0 Win32 Version: 2.2.0.0 CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Intel/OptaneShellExtensions/SharpShell.DLL ---------------------------------------- log4net Assembly Version: 1.2.15.0
-
@Men770 אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
@המביט-לארץ בעיקרון אם יש לך את הגרסא האחרונה של dotnet ואת גירסא 3.5 זה מספיק.
במקרה הזה זה נראה שהבעיה בתוכנה.גירסה אחרונה של מה אני הורדתי את מה שאתה הבאת פה.
והורדתי אותה כמה וכמה פעמים בכמה מחשבים ולא עזר כלום!! -
@המביט-לארץ בעיקרון אם יש לך את הגרסא האחרונה של dotnet ואת גירסא 3.5 זה מספיק.
במקרה הזה זה נראה שהבעיה בתוכנה.גירסה אחרונה של מה אני הורדתי את מה שאתה הבאת פה.
והורדתי אותה כמה וכמה פעמים בכמה מחשבים ולא עזר כלום!!לא הבאתי כלום.
-
@המביט-לארץ תוכל להעלות את הXML שאתה מנסה לתרגם?
-
@המביט-לארץ תוכל להעלות את הXML שאתה מנסה לתרגם?
זה לא קשור לxml ספציפי פתאום התוכנה מחליטה שבא לה לכתוב את ההודעה הזאת
-
@Men770
הנה framework-res.apkstrings.xml
אולי בגלל שהוא ארוך מידי.. -
אני ו @המביט-לארץ תרגמנו את כל האפליקציות ע"י google translate חוץ (חוץ מחמש שמשום מה יש בהם איזושהיא בעיה בתרגום, עובדים על זה..) מה שכן זה נראה שבזמן האחרון הנושא הזה קצת נרדם ויש פחות התעניינות בנושא
אני מנסה להבין אם אני אעלה לכאן את הקבצים האם יש מישהו שמבין ויודע ליצור איתם את הקושחה בשלמות ולסיים את הנושא הזה כבר??
@אביי ?? @יהודה-לוי??ראו דוגמא