עריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+
-
-
@WWW אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
@המביט-לארץ הנה תוכנה ייעודית:
https://www.nikse.dk/XmlContentTranslator
https://docs.transifex.com/formats/android-xmlלא הבנתי איך לתרגם עם התוכנה הראשונה .
והתוכנה השנייה שהבאת זה מדריך לתוכנה הראשונה או תוכנה אחרת? -
@המביט-לארץ אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
והתוכנה השנייה שהבאת זה מדריך לתוכנה הראשונה או תוכנה אחרת?
נ"ל לראשון.
-
@WWW אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
והתוכנה השנייה שהבאת זה מדריך לתוכנה הראשונה או תוכנה אחרת?
נ"ל לראשון.
לא נראה לי חוץ מזה שהיא מבודדת את הסטרינגים יפה אני לא יודע מה עוד היא עושה
-
@WWW הבנתי בערך איך לעבוד איתה היא טובה אבל לפעמים היא נדפקת בקרוב נעלה כאן אי"ה קבצים מתורגמים
-
הנה זה הדפקט..
-
-
@שמואל אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
@יוסי-מחשבים אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
כאן יש תוכנה שמתרגמת (בעברית) בלחיצת כפתור (Ctrl+Q)
זה מיועד לXML של APK??
לא, פשוט לא הבנתי מה הוא צריך
-
@יוסי-מחשבים מה זה אומר NETFRAMEWORK?
-
@יוסי-מחשבים מה זה אומר NETFRAMEWORK?
זוהי תוכנה שצריך להתקין בשביל שיישומים מסויימים יוכלו לרוץ
אתה צריך? איזה גירסה? -
@יוסי-מחשבים אני צריך.
לכאורה עדיף את הגרסה הכי מתקדמת.. -
@יוסי-מחשבים נראה לך שהיא תעזור לנדון דידן?
-
כאן יש לך את זה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=53344D2B6967676B2F522F464B3342347436653838673D3D -
@ComFix אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
כאן יש לך את זה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=53344D2B6967676B2F522F464B3342347436653838673D3Dזה לא מה שהוא ביקש
-
@יוסי-מחשבים אני צריך.
לכאורה עדיף את הגרסה הכי מתקדמת.. -
@יוסי-מחשבים אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
@ComFix אמר בעריכת הקושחה לשיאומי QIN 1S+:
כאן יש לך את זה:
https://www.jumbomail.me/he/Downloads.aspx?sid=53344D2B6967676B2F522F464B3342347436653838673D3Dזה לא מה שהוא ביקש
זה מה שאני התכוונתי לומר לו מקודם להתקין.
-
@ComFix
בתכלס הפתרון הזה לא עזר וההודעה הזאת ממשיכה לבוא מידי פעם כשמתחשק לה וזה מעצבן!!
למישהו יש פיתרון??תוכל ללחוץ על 'פרטים'?
-
@ComFix זה מה שכתוב בפריטים:
See the end of this message for details on invoking just-in-time (JIT) debugging instead of this dialog box. ************** Exception Text ************** System.Xml.XPath.XPathException: Expression must evaluate to a node-set. at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseNodeTest(AstNode qyInput, AxisType axisType, XPathNodeType nodeType) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseStep(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseRelativeLocationPath(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParsePathExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseUnionExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseMultiplicativeExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseAdditiveExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseRelationalExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseEqualityExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseAndExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseOrExpr(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseExpresion(AstNode qyInput) at MS.Internal.Xml.XPath.XPathParser.ParseXPathExpresion(String xpathExpresion) at System.Xml.XPath.XPathExpression.Compile(String xpath, IXmlNamespaceResolver nsResolver) at System.Xml.XPath.XPathNavigator.Select(String xpath) at System.Xml.XmlNode.SelectNodes(String xpath) at XmlContentTranslator.XmlUtils.GetNodeIndex(XmlNode node) at XmlContentTranslator.XmlUtils.BuildNodePath(XmlNode node) at XmlContentTranslator.Main.AddListViewItem(XmlNode node) at XmlContentTranslator.Main.ExpandNode(TreeNode parentNode, XmlNode node) at XmlContentTranslator.Main.OpenFirstXmlDocument(XmlDocument doc) at XmlContentTranslator.Main.OpenToolStripMenuItemClick(Object sender, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.RaiseEvent(Object key, EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripMenuItem.OnClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleClick(EventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStripItem.HandleMouseUp(MouseEventArgs e) at System.Windows.Forms.ToolStrip.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.OnMouseUp(MouseEventArgs mea) at System.Windows.Forms.Control.WmMouseUp(Message& m, MouseButtons button, Int32 clicks) at System.Windows.Forms.Control.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStrip.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.ToolStripDropDown.WndProc(Message& m) at System.Windows.Forms.NativeWindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam) ************** Loaded Assemblies ************** mscorlib Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.4010.0 built by: NET48REL1LAST_B CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework64/v4.0.30319/mscorlib.dll ---------------------------------------- XmlContentTranslator Assembly Version: 1.7.0.0 Win32 Version: 1.7.0.0 CodeBase: file:///C:/Users/user/Desktop/XmlContentTranslator.exe ---------------------------------------- System.Windows.Forms Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.4001.0 built by: NET48REL1LAST_C CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll ---------------------------------------- System Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.4001.0 built by: NET48REL1LAST_C CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll ---------------------------------------- System.Drawing Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1 CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll ---------------------------------------- System.Configuration Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1 CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Configuration/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Configuration.dll ---------------------------------------- System.Core Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.4001.0 built by: NET48REL1LAST_C CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Core/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Core.dll ---------------------------------------- System.Xml Assembly Version: 4.0.0.0 Win32 Version: 4.8.3752.0 built by: NET48REL1 CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Xml/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Xml.dll ---------------------------------------- OptaneShellExt Assembly Version: 1.0.0.0 Win32 Version: 1.0.0.0 CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Intel/OptaneShellExtensions/OptaneShellExt.dll ---------------------------------------- SharpShell Assembly Version: 2.2.0.0 Win32 Version: 2.2.0.0 CodeBase: file:///C:/Program%20Files/Intel/OptaneShellExtensions/SharpShell.DLL ---------------------------------------- log4net Assembly Version: 1.2.15.0