החלפת שקע טעינה
-
@אי-תמר בלאוור יש?
@שלמה-ווייס אין לי, אבל יש לי מלחם זה לא מספיק?
-
@שלמה-ווייס אין לי, אבל יש לי מלחם זה לא מספיק?
-
-
@דוב עבדך הנאמן עשה את זה יותר מפעם אחת.
ובכל אופן כתבתי אין מצב, כי אין מצב שזה יחזיק מעמד!! -
@קטונתי במקרה עשיתי את זה היום.
למה שלא יחזיק? מה שזה נתלש לא תלוי בהלחמות של הפינים אלא בהלחמות שבצדדים, וזה לא מידי עדין.@דוב הבעיה הכי גדולה זה להסיר את הקודם ועם מלחם 70% שתזיק להלחמות/תתלוש אותם/חלק מהם/ וגם בחיבור אם רוצים שייתפס טוב צריך להמיס את כל הנקודות יחד (כולל אלו מתחת השק"ט) וללחוץ את שק"ט לתוך אמבטיית הבדיל שנוצרה וזה אפשרי אך ורק עם בלאוור
-
@דוב הבעיה הכי גדולה זה להסיר את הקודם ועם מלחם 70% שתזיק להלחמות/תתלוש אותם/חלק מהם/ וגם בחיבור אם רוצים שייתפס טוב צריך להמיס את כל הנקודות יחד (כולל אלו מתחת השק"ט) וללחוץ את שק"ט לתוך אמבטיית הבדיל שנוצרה וזה אפשרי אך ורק עם בלאוור
@שלמה-ווייס אני אשמח אם תוכל לשלוח כאן קישורית איפה אני יכול להשיג בלאוור אמין וזול.
-
@קטונתי במקרה עשיתי את זה היום.
למה שלא יחזיק? מה שזה נתלש לא תלוי בהלחמות של הפינים אלא בהלחמות שבצדדים, וזה לא מידי עדין. -
@שלמה-ווייס אני אשמח אם תוכל לשלוח כאן קישורית איפה אני יכול להשיג בלאוור אמין וזול.
@אי-תמר אמר בהחלפת שקע טעינה:
ברצון זה נראה לי הכי זול ואיכותי (משתמש בו אישית לאחרונה) אני רק לא מבין למה לך להסתבך עם ניסויים לך תמצא מישהו שיעשה לך ב50 - 60 ש"ח וחלאס
-
@אי-תמר אמר בהחלפת שקע טעינה:
ברצון זה נראה לי הכי זול ואיכותי (משתמש בו אישית לאחרונה) אני רק לא מבין למה לך להסתבך עם ניסויים לך תמצא מישהו שיעשה לך ב50 - 60 ש"ח וחלאס
@שלמה-ווייס אני אשמח להשתמש בו אישית בקרוב תודה רבה בכל אופן