עזרה | כבל AUX לא נקלט בC2
-
@חברון-מאז-ולתמיד @דוב צודק לא הוידיאו שהסרטת הוא בעיקר מהצדדים מה שלא מעניין אותי אני צריך לראות מה הולך בתוך השקע
-
@דוב אמר בעזרה | כבל AUX לא נקלט בC2:
@חברון-מאז-ולתמיד לדעתי אין הרבה סיכויים להצליח לצלם ברמה מספיקה. כי גם לראות בעניים לא יודע אם שייך. אבל הזווית הנצרכת היא, מלמעלה לתוך החור, תנסה לצלם יחד עם פנס חזק להאיר לתוך החור ולצלם. תנסה מכמה זוויות.
אחת הבעיות היותר מוכרות בC2, זוהי חוסר האיכות של חיבור האוזניות, הקושי להתעסק איתו כי חיבורי המסך נמצאים בצד השני.
הבאסה היא - שרוב המכשירים הללו, בסופו של דבר, מגיעים לבעיה הזו.אתן לך טיפ: המגע שאתה מחפש אחראי סה''כ על הזיהוי האם מחובר כבל או לא.
אם תסתכל על החיבור מהגב של המכשיר, הוא יהיה הראשון משמאל למעלה.
לכן באמת אם תחבר את האוזניות (האלו או אחרות) ותלחץ אותם לכיון המסך (לא למטה - לתוך החור, אלא קדימה - לכיון המסך), תראה שהמכשיר יזהה. -
@אין-דופי אמר בעזרה | כבל AUX לא נקלט בC2:
אתן לך טיפ: המגע שאתה מחפש אחראי סה''כ על הזיהוי האם מחובר כבל או לא.
אם תסתכל על החיבור מהגב של המכשיר, הוא יהיה הראשון משמאל למעלה.
לכן באמת אם תחבר את האוזניות (האלו או אחרות) ותלחץ אותם לכיון המסך (לא למטה - לתוך החור, אלא קדימה - לכיון המסך), תראה שהמכשיר יזהה.אז מה אפשר לעשות כדי שייקלט תמיד אוטומטית בלי לדחוף קדימה?
הבאסה היא - שרוב המכשירים הללו, בסופו של דבר, מגיעים לבעיה הזו.
הבאסה היא, שעוד לא עבר חודש מאז שהתחלתי להשתמש בפלאפון הזה!!!
(בעקבות הקודם שלי שמת ע"י "אחסון הודעות אינו מוכן" והוחזר השבוע לחיים...) -
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | כבל AUX לא נקלט בC2:
@חברון-מאז-ולתמיד @דוב צודק לא הוידיאו שהסרטת הוא בעיקר מהצדדים מה שלא מעניין אותי אני צריך לראות מה הולך בתוך השקע
@שלמה-ווייס זה טוב? (עדכנתי את הקישור עכשיו הוא עובד)