בהדלקת המחשב מסך שחור עם קו מהבהב בצד שמאל
-
@שלמה-ווייס אמר בדחוף בהדלקת המחשב מסך שחור עם קו מהבהב בצד שמאל:
@sst תרגיש בנוח אני עכשיו בחופשה בחו"ל והדבר היחיד איתו אני עסוק עכשיו זה עזרה בפורומים
וואו!!!
תשמעו מה קורה פה!!!
בנאדם נסע לחופשה, ומה החופשה אצלו? לעזור לאנשים!!!!חברה יש לנו הרבה מה ללמוד ממנו!!!
ממש מלאך הבנאדם הזה!!!
-
@שמואל-ש אמר בדחוף בהדלקת המחשב מסך שחור עם קו מהבהב בצד שמאל:
בנאדם נסע לחופשה, ומה החופשה אצלו? לעזור לאנשים!!!!
לא נסעתי לשום חופשה רק נסעתי לחו"ל לצורך מסויים ובינתיים נשארתי פה תקוע בלי המעבדה שלי אז יצא לי "חופשה"
-
@שלמה-ווייס שלמה עדיין על אותו מסך
-
פוסט זה נמחק!
-
@שלמה-ווייס רגע לא עשיתי אתחול לדיסאונקי
-
@שלמה-ווייס אוקי זה עכשיו לא מעלה כלום ... גם לא את הווינדוס
-
@sst האמת יש לי תחושה שהאונקי כאן בעייתי כי כבר השתמשתי בדיסק טכנאים הזה על כמה מחשבים ועלה מצויין
אממ אני ינסה לבדוק אם יש לי אחד של סנדיסק ריק
-
@שלמה-ווייס על המחשב שלי (64 ביט, מחשב ישן, רוב דיסקי ההצלה בכלל לא עלו ואלה שעלו לא עבדו חוזה מהדיסק של AVAST)
-
@שלמה-ווייס מצאתי אאני יעשה עליו ויודיע לך מה קורה
-
@מישהו12 אמר בדחוף בהדלקת המחשב מסך שחור עם קו מהבהב בצד שמאל:
@שלמה-ווייס על המחשב שלי (64 ביט, מחשב ישן, רוב דיסקי ההצלה בכלל לא עלו ואלה שעלו לא עבדו חוזה מהדיסק של AVAST)
כלומר,בהרבה הגעתי לחלון של וינדוס בהתחלה, אח"כ קרס
-
@שלמה-ווייס אני אשמח שתשלח הכי הרבה אני יוריד ויעשה מחר
-
@sst האמת אם יש לך אינטרנט מהיר הייתי מציע לך להורד את כל קובץ המערכת שוקל כמעט 5 ג'יגה
אבל מזה אומר שזה יכול לעזור יותר?
-
@sst אמר בדחוף בהדלקת המחשב מסך שחור עם קו מהבהב בצד שמאל:
אבל מזה אומר שזה יכול לעזור יותר?
אם הצליחו להתקין ווינדוס על המחשב שלך זותומרת שאת דיסק ההתקנה בטח אפשר להעלות מהבוט ואחרי שנצליח להעלות את דיסק ההתקנה הרי יש שם את כל כלי התיקון בדיוק כמו בדיסק טכנאים הזה
-
@שלמה-ווייס אבל היה לי ויינוד 7 והתקנתי היום את 10 אפילו לא הצלחתי להנות ממנו ככה שיכול להיות שהבעיה פה
-
@sst בעיקרון ווינדוס 10 יעבוד על כל מחשב שמתאים לווינדוס 7 הבעיה היא רק בעידכון האחרון של ווינדוס והיות שעידכנת דרך כלי העידכון של ווינדוס זה אוטומטי עידכן לגירסה האחרונה הבעייתית ולכן עלינו להסיר את העידכון האחרון כך נחזור לווינדוס 7 ואם תרצה לשדרג אז תוכל רק בהתקנה נקייה עם קובץ התקנה של ווינדוס קודם, האמת אם אתה עדיין מעוניין בשידרוג ל10 לאחר שתצא מהפלונטר הזה נראה לי שתצרוב לכתחילה את ווינדוס 2004/1909 על דיסקונקי