החלפת זכוכית/טאצ' בגלקסי
-
יש אצלי גלקסי J2 (כשר, וויז בלבד) שנשבר לו הזכוכית שמעל המסך. המסך עצמו והטאצ' עובדים מצויין.
מה שמצאתי בעלי אקספרס זה משהו כמו בתמונה, הכי זול שמצאתי זה כאן
רק זה נראה שזה כולל הטאצ' לפי הכבל פלאט שמחובר אליו. וא"כ איפה אני מוצא רק את הזכוכית בלי הטאצ'.עכשיו לגבי ההחלפה עצמה.
לפי המחיר הזול מאמין ששווה להחליף גם את הטאצ' (במקום להסתבך עם הדבק שבין הטאצ' לזכוכית), אשמח אם יש סרטון שמראה את רעיון התהליך של החלפת הטאצ' (ללא המסך LCD).אני מצאתי רק סרטונים על החלפת הזכוכית בלי הטאצ' (פתחתי לנטפרי) זה על גלגסי J2, וזה סתם על גלקסי 3.
ואשמח לדעת כמה דברים:- מה זה החומר להמסת הדבק הישן.
- בגלקסי 3 הוא משפריץ גם תרסיס להברקה, מהו.
- איזה דבק זה ששמים בין הטאצ' לזכוכית.
- בגלקסי 3 הוא שם סרט דבק מוכן חוץ מהנוזלי. בגלקסי J2 אין את זה?
- מה עניין התאורה לדבק?????? (בהתחלה צחקתי, אח"כ.......?????)
- למה הם לא מחליפים גם את הטאצ', האם יש בזה סיבוך אחר יותר מהדבק (אולי בעבר זה היה יותר יקר).
תודה מראש.
-
עדיף שתשלח צילום של הטלפון שלך ומה נשבר.
בפשטות בלי כל הבלאגן אתה בסך הכל מדבר על מגן מסך מזכוכית.
מה שאתה שלחת בקישור זה מסך TFT ולא מגן מסך
תכתוב בחיפוש שלך Glass Screen Protector ואת דגם המכשיר שלך ותקבל תוצאה נכונה
בהצלחה -
@hfreuvenbe את המגן מסך הרגיל שקונים בנפרד ומדביקים, כבר הוצאתי.
אני מדבר על הזכוכית של המכשיר עצמו, שעליו מצויין החץ והריבועים של הלחצנים ימין ושמאל למטה, והלוגו סמסונג למעלה.עשיתי חיפוש עם המילים שהבאת ורוב התוצאות הם מגן מסך חיצוני פשוט. יש אולי אחד שנאה שהוא גם חיצוני רק על כל המסך ממש כולל מסגרת (הדגם שלי הוא SM-G532M).
לאומת זאת את התמונה שהבאתי לעיל יש תוצאות כאלו בעשרות או מאות, אז לכאו' זה משהו שאמור להתאים. רק לא הבנתי למה אני לא מוצא תיעוד להחלפה כזו שנראית יותר פשוטה מהדבקת הזכוכית.
וכן למה אני לא מוצא שום זכוכית בלבד עם הלוגו והמקשים למטה בלי שום פלאט.אשמח אם תוכל לצפות בסרטונים, אם אין לך אפשרות אולי אשלח לך אותם.
אני מצרף תמונות של המכשיר שלי (לא הכי איכותי-C2).
תודה