הצילו נמחק לי האנשי קשר
-
עשיתי איפוס למכשיר סמסונג יאנג וכמובן גיביתי את האנשי קשר ע"י יצוא לכרטיס ולאחר האיפוס אני מנסה לייבאות והקובץ לא תקין מה עושים?
יש אפשרות לשחזר?
או לסדר את הקובץ?
@אלישי -
עשיתי איפוס למכשיר סמסונג יאנג וכמובן גיביתי את האנשי קשר ע"י יצוא לכרטיס ולאחר האיפוס אני מנסה לייבאות והקובץ לא תקין מה עושים?
יש אפשרות לשחזר?
או לסדר את הקובץ?
@אלישי -
יש אפשרות לשחזר?
או לסדר את הקובץ?
@אלישי@זעירא-דמן-חבריא אמר בהצילו נמחק לי האנשי קשר:
יש אפשרות לשחזר?
או לסדר את הקובץ?
@אלישיקובץ vcf?
-
יש אפשרות לשחזר?
או לסדר את הקובץ?
@אלישי@זעירא-דמן-חבריא אתה צריך להוסיף איש קשר אחד ואז זה יעבוד לך בדר'כ
-
יש אפשרות לשחזר?
או לסדר את הקובץ?
@אלישי -
@זעירא-דמן-חבריא איך הקובץ יוצא : VSC/VCF?
-
@מוטי-ברנד אמר בהצילו נמחק לי האנשי קשר:
@yair אמר בהצילו נמחק לי האנשי קשר:
@זעירא-דמן-חבריא איך הקובץ יוצא : VSC/VCF?
VCF
אם ככה אפשר להפוך אותו לאקסל ולהקליד הכל ידנית
-
@זעירא-דמן-חבריא אמר בהצילו נמחק לי האנשי קשר:
יש אפשרות לשחזר?
או לסדר את הקובץ?
@אלישיקובץ vcf?
@מישהו12 כן
-
@זעירא-דמן-חבריא מנסיון תוסיף כמה אנשי קשר ואז תוכל לשחזר
-
@זעירא-דמן-חבריא מנסיון תוסיף כמה אנשי קשר ואז תוכל לשחזר
@מוטי-ברנד לא הבנתי איך לשחזר?
-
@מוטי-ברנד לא הבנתי איך לשחזר?
@זעירא-דמן-חבריא אתה פשוט מוסיף כמה אנשי קשר ואז תלחץ על הקובץ גיבוי וז זה אמור להיות טוב
-
@זעירא-דמן-חבריא אתה פשוט מוסיף כמה אנשי קשר ואז תלחץ על הקובץ גיבוי וז זה אמור להיות טוב
@מוטי-ברנד אמר בהצילו נמחק לי האנשי קשר:
לא עבד
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות