יעוץ בקניית מלחם
-
@שלמה-ווייס אם אני רוצה להלחים למשל שקע טעינה זה יהיה מספיק חם או שצריך דווקא בלאוור ?
-
@elazar זה לא קשור לחום פשוט עם מלחם רגיל אתה לא יכול להמיס יותר מנקודה אחת בבת אחת ועם בלאוור כן ובשק"ט מדובר בדר"כ על 9 נקודות הלחמה.... הבעיה הכי גדולה זה להוריד את הקודם בלי לקרוע חלילה את שכבת ההלחמה ונראה לי שמוכרחים בשביל זה בלאוור האמת היא שהבעיה עוד יותר גדולה כי יש את נקודות ההלחמה שבין השק"ט ללוח שאין לך גישה אליהם בכלל רק אם תצמיד עליו את המלחם בחום גבוה לכמה דקות יש מצב שתצליח להוריד בלי להזיק
-
@שלמה-ווייס ולהלחים רכיב סתם ללוח זה כן טוב ?
-
@שלמה-ווייס אפילו שקע אוזניות שאין לו הלחמות מסובכות
-
-
@שלמה-ווייס אני כרגע לא יכול לפתוח את הקישור , כמה הוא עולה ?
-
@שלמה-ווייס אין לי ניסיון עם באנגוד, זה הגיע יחסית מהר ?
-
@קינג-קומפיוטר אמר ביעוץ בקניית מלחם:
@elazar מנסיון שלי בכמה מכשירים שהרסתי לצערי עדיף להשקיע במלחם טוב, השתמשי במלחם דפוק עד שהוא המיס לגמרי את ההלחמה עד ללוח עצמו
זה לא קשור למלחם זה יותר קשור למלחים כי צריך לדעת על איזה חום להשתמש ועם איזה חומרים להשתמש
-
@שלמה-ווייס אמר ביעוץ בקניית מלחם:
@קינג-קומפיוטר אמר ביעוץ בקניית מלחם:
@elazar מנסיון שלי בכמה מכשירים שהרסתי לצערי עדיף להשקיע במלחם טוב, השתמשי במלחם דפוק עד שהוא המיס לגמרי את ההלחמה עד ללוח עצמו
זה לא קשור למלחם זה יותר קשור למלחים כי צריך לדעת על איזה חום להשתמש ועם איזה חומרים להשתמש
לגמרי
-
@elazar הזמנתי לאנגליה והגיע ב12 ימים @מוטי-ברנד הזמין לישראל והגיע תוך חודש (כבר אבדוק כמה זמן לקח לו בדיוק)
-
@שלמה-ווייס תודה רבה רבה על היעוץ גם חסכת לי כסף וגם לפי דבריך זה לא מלחם טוב
-
@שלמה-ווייס אמר ביעוץ בקניית מלחם:
(כבר אבדוק כמה זמן לקח לו בדיוק)
לא מוצא נראה לי הוא כתב לי שלקח לו משהו כמו 22 יום
-
@שלמה-ווייס בסדר לא חשוב העיקר שלא יגיע אחרי חודשיים......
-
@שלמה-ווייס זה מה שאמרתי שאין לי הכרות עם באנגוד , דווקא אשמח להכיר אותם...
-
חבר אלקטרונאי משתמש בכזה מרוצה ממנו , והזמין 2 נוספים .
https://he.aliexpress.com/item/33052924386.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dmi79bS