הוראות בעברית לאורגן קורג pa700
-
יש למישהו?
יש לי את ההוראות באנגלית, ניסיתי לעשות לזה תרגום גוגל, אבל זה מעל 10 מגה ואפשר לתרגם מסמכים רק עד 10 מגה, אם יש למישהו אתר שמתרגם זה גם יעזור. -
יש למישהו?
יש לי את ההוראות באנגלית, ניסיתי לעשות לזה תרגום גוגל, אבל זה מעל 10 מגה ואפשר לתרגם מסמכים רק עד 10 מגה, אם יש למישהו אתר שמתרגם זה גם יעזור.@דוד-מלך-ישראל אמר בהוראות בעברית לאורגן קורג pa700:
יש למישהו?
יש לי את ההוראות באנגלית, ניסיתי לעשות לזה תרגום גוגל, אבל זה מעל 10 מגה ואפשר לתרגם מסמכים רק עד 10 מגה, אם יש למישהו אתר שמתרגם זה גם יעזור.תפצל את המסמך
-
@דוד-מלך-ישראל אמר בהוראות בעברית לאורגן קורג pa700:
יש למישהו?
יש לי את ההוראות באנגלית, ניסיתי לעשות לזה תרגום גוגל, אבל זה מעל 10 מגה ואפשר לתרגם מסמכים רק עד 10 מגה, אם יש למישהו אתר שמתרגם זה גם יעזור.תפצל את המסמך
@פישל איך עושים את זה?
-
@פישל איך עושים את זה?
@דוד-מלך-ישראל אמר בהוראות בעברית לאורגן קורג pa700:
@פישל איך עושים את זה?
בתוכנת PDF אקרובט ועוד חפש בפורום תקח בעברית יהיה לך הכי קל
-
יש למישהו?
יש לי את ההוראות באנגלית, ניסיתי לעשות לזה תרגום גוגל, אבל זה מעל 10 מגה ואפשר לתרגם מסמכים רק עד 10 מגה, אם יש למישהו אתר שמתרגם זה גם יעזור.@דוד-מלך-ישראל תעלה את הקובץ ואוכל לעזור
-
@דוד-מלך-ישראל תעלה את הקובץ ואוכל לעזור
@רבנן-ברכו אותה בעיה, אפשר להעלות לפורום קבצים עד 11 מגה...
אפשר לשלוח לך במייל? -
@רבנן-ברכו אותה בעיה, אפשר להעלות לפורום קבצים עד 11 מגה...
אפשר לשלוח לך במייל? -
מישהו מכיר אתר שמתרגם מסמכים גדולים (חינם כמובן)?
-
יש למישהו?
יש לי את ההוראות באנגלית, ניסיתי לעשות לזה תרגום גוגל, אבל זה מעל 10 מגה ואפשר לתרגם מסמכים רק עד 10 מגה, אם יש למישהו אתר שמתרגם זה גם יעזור.
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות