עזרה שיחזור אונקי
-
@k11001100 תפעיל את cmd כמנהל ותקליד diskpart לאחמ"כ (כשיש כרטיס תקול יכול לקחת הרבה זמן עד שיתן לך לכתוב נא להתאזר בסבלנות) תקליד list disk ותראה אם הכרטיס מופיע ברשימת הדיסקים בגודלו המלא לאחר שתעדכן את התוצאות נוכל להמשיך הלאה
-
-
-
@k11001100 אמר בעזרה שיחזור אונקי:
אונקי 8 ג"ב לא נפתח אך מראה אות.
על פי התיאור שלך ש:
תוקע את הניהול.
איזו תוכנה מומלצת?
לא מומלץ בכלל לעבוד איתו ברמת תוכנה
-
@שלמה-ווייס אמר בעזרה שיחזור אונקי:
חיובי. נמצא ברשימה.
בגודלו המלא?
כן
-
@bbn אמר בעזרה שיחזור אונקי:
@k11001100 מה כתוב שאתה מנסה לפתוח?
וכן אם תוכל להעלות תמונה מניהול הדסקים כמו שביקשו למעלהאתחל דיסק.
כבר כתבתי לעיל שניהול הדיסקים לא נפתח.
ומה ששאל שלמה ווייס שליט"א הגבתי.
אשמח לעזרה. -
@k11001100 בעיקרון הצעתי לך לזהות את הדיסק בDISKPART רק בשביל לדעת אם יש בכלל על מה לדבר על עזרה מרחוק והיות שמופיע בגודלו המלא אפשר להיות קצת אופטימי אך עדיין חסרים לי פרטים לגבי מצב המחיצה ואת זה אפשר לדעת רק בהצצה אל ניהול דיסקים (או איזה תוכנת ניהול דיסקים אם יש לך בנמצא) עדיין הייתי מציע לך להפעיל את ניהול דיסקים ולתת לו את הזמן וכשהכרטיס יעלה תעלה צילומסך
-
-
@משחזר-מידע כבודו מוזמן להדריכו
-
@משחזר-מידע כבודו מוזמן להדריכו
נראה לך ?
כתבתי לעיל:@משחזר-מידע אמר בעזרה שיחזור אונקי:
לא מומלץ בכלל לעבוד איתו ברמת תוכנה
אתה רוצה אותי שותף בהריגת הדבר הזה לצמיתות ?
-
@משחזר-מידע מי דיבר על התעללות בכרטיס? בסך הכל דיסקפארט עצמו לא יזיק לכרטיס
-
@משחזר-מידע מי דיבר על התעללות בכרטיס? בסך הכל דיסקפארט עצמו לא יזיק לכרטיס
אולי זה מה שאתה סבור
אבל אני סבור אחרת
מותר לי ?
כל מדיה לאחסון חומר שתוקע את המחשב זה מדיה בעיתית שאסור לעבוד איתו ברמת מחשב -
@משחזר-מידע אמר בעזרה שיחזור אונקי:
מותר לי ?
בהחלט מי אני שאסבור אחרת אבל בסך הכל ע"פ סברא שכשבן אדם שואל כאן בפורום איך לשחזר מדובר במישהוא שגם לא מוכן להשקיע הרבה אא"כ הוא לכתחילה שואל למי אפשר לשלוח וכו' ולכן זה המקסימום שאפשר לעזור לו (להגיד לו מה שא"א לא יעזור במקרה הזה)
-
@k11001100 בעיקרון הצעתי לך לזהות את הדיסק בDISKPART רק בשביל לדעת אם יש בכלל על מה לדבר על עזרה מרחוק והיות שמופיע בגודלו המלא אפשר להיות קצת אופטימי אך עדיין חסרים לי פרטים לגבי מצב המחיצה ואת זה אפשר לדעת רק בהצצה אל ניהול דיסקים (או איזה תוכנת ניהול דיסקים אם יש לך בנמצא) עדיין הייתי מציע לך להפעיל את ניהול דיסקים ולתת לו את הזמן וכשהכרטיס יעלה תעלה צילומסך
בוצע, ממתין. אעדכן. שכוייח.
-
@k11001100 כמו ש @משחזר מידע העיר לי לא מומלץ לך לשחק אם תהיה מוכן באיזהשהוא שלב להשקיע בשיחזור כי פעולות אילו עלולות לפעמים לסכן את החומר
-
@משחזר-מידע אמר בעזרה שיחזור אונקי:
מותר לי ?
בהחלט מי אני שאסבור אחרת אבל בסך הכל ע"פ סברא שכשבן אדם שואל כאן בפורום איך לשחזר מדובר במישהוא שגם לא מוכן להשקיע הרבה אא"כ הוא לכתחילה שואל למי אפשר לשלוח וכו' ולכן זה המקסימום שאפשר לעזור לו (להגיד לו מה שא"א לא יעזור במקרה הזה)
-
@k11001100 היה לי בדיוק את הבעיה הזו כרטיס 64 שעלה טוב בכל נגן ופלאפון אבל לא במחשב ובניהול דיסקים הדיסק הופיע במערכת RAW והפתרון היחיד שמצאתי זה להעלות את הכרטיס ב-R סטודיו (אפשר ללא סריקה, נסו והיווכחו) ואז לשחזר את החומר "סוג של העתקה"
מי שיודע על עוד פתרון חוץ משחזור אשמח מאוד.... אולי @משחזר-מידע...