שאלה / אנטי וירוס (אבטחה) של וינדוס
-
האם באמת נצרך למחשב אנטי וירוס חיצוני או שמספיק האבטחה של וינדוס אם מעדכנים אותה כי פעם אחת היתי צריך תמיכה מוינדוז והנציג ראה שיש לי אנטי וירוס והוא ביטל לי את זה בטענה שזה לא נצרך כי היום יש את ההגנה שלהם. אני אחר כך החזרתי את זה אבל אני מעוניין לשמוע מה האמת(כרגע שיש לי בעיה עם מה שמותקן אצלי, אם יש עניין לטרוח לעשות חדש)
-
@נצח-ישראל שאלה טובה, קודם כל אין אנטי וירוס מושלם
בכל מקרה דעתי היא (ויהיו שיחלקו כמובן) שהוא טוב בתור בסיסי ואפילו יותר (יש לו עדכונים יומיים) ובהחלט אפשר לומר שהם השתפרו משמעותית, ולכן הוא עדיף בהרבה על על מיני חינמיים גרועים כדוגמת avg , avast, אבל תמיד יש מה לחשוש וללכת על תוספת הגנה כמו eset או קספרסקי (או ווברוט (עולה כסף), או ביטדפנדר שיש גם חינמי, אך אין לך כמעט שליטה עליו, גם על הגרסה שעולה כסף). -
@נצח-ישראל אמר בשאלה / אנטי וירוס (אבטחה) של וינדוס:
האם באמת נצרך למחשב אנטי וירוס חיצוני או שמספיק האבטחה של וינדוס אם מעדכנים אותה כי פעם אחת היתי צריך תמיכה מוינדוז והנציג ראה שיש לי אנטי וירוס והוא ביטל לי את זה בטענה שזה לא נצרך כי היום יש את ההגנה שלהם. אני אחר כך החזרתי את זה אבל אני מעוניין לשמוע מה האמת(כרגע שיש לי בעיה עם מה שמותקן אצלי, אם יש עניין לטרוח לעשות חדש)
א באיזה חופצה נציג יכול להסיר לך דברים מהמחשב בטענה שזה לא חסר
ב @yzahn אמר לי פעם שהוא מתשמש רק עם אבטחה של וינדוסויש על מי לסמוך
הוא כמובן יגיד לך שהוא לא לוקח אחריות אז אני כותב את זה עכשיו בשבילו
-
@פישל אמר בשאלה / אנטי וירוס (אבטחה) של וינדוס:
א באיזה חופצה נציג יכול להסיר לך דברים מהמחשב בטענה שזה לא חסר
ב @yzahn אמר לי פעם שהוא מתשמש רק עם אבטחה של וינדוסאני ג"כ כנ"ל ואני מדבר על הרבה מחשבים שמכילים תוכן רגיש ויש באמת על מי לסמוך, כבר כתבתי הרבה פעמים שכל האנטי וירוסים למיניהם אין להם כמעט/כלום יותר עידכונים מווינדוס בקשר לווירוסים היומיומיים רק לגבי הגנת הרשת מי שאין לו משהו חיצוני מומלץ להשתמש באיסט (משתמשי נטפרי לדוגמא כבר יש להם הגנת רשת וכן הרבה חברות תקשורת מספקות הגנת אינטרנט) מה שכן איסט מוחק עוד דברים חוץ מווירוסים כמו קבצים הנוצרים מבילבול במערכת קבצים