הצעה - פתיחת תחליף לדרייב התוכנות
-
לאחר כל מה שנאמר כאן https://mitmachim.top/topic/13828/בעיה-בדרייב-תוכנות
אני מעלה יוזמה לפתוח כונן שיתופי חדש כמובן באותה צורה שהתנהל הקודם עם מנהלים וכו'
וכמובן קרדיט עננננננק ל @אביי על הפתיחה של הכונן ולכל מי שהשתתף ואני לא יודע
השאלה היא אם יש משהו אמין ושיחזיק הרבה זמן ולא ימחק פתאום ע"י גוגל או כל תקלה אחרת למי שיש רעיון אולי אפילו בתשלום שיכתוב כאן ואולי נוכל לקדם את הרעיון לתועלת הציבור
קרדיט ל @חיים-חי על העלאת היוזמה כאן -
@קינג-קומפיוטר גם דרייב אם תשלם עליו לא יקרה לו כלום
זכור לי שראיתי שזה גם לא עולה יקר.. כונן של 2 טרה עולה קצת פחות מ400 שקל לשנה -
@קינג-קומפיוטר אמר בהצעה - פתיחת תחליף לדרייב התוכנות:
@klopkk בא נחכה לעוד הצעות
השאלה אם אפשר לשחזר את כל ההעלאות שהיו שם
-
@עניו-כמשה אמר בהצעה - פתיחת תחליף לדרייב התוכנות:
@klopkk בא נחכה לעוד הצעות
השאלה אם אפשר לשחזר את כל ההעלאות שהיו שם
כל מי שיש לו חומר יעלה ולאט לאט זה יגיע לכמות שהייתה בדרייב התוכנות
-
השאלה אם אפשר לשחזר את כל ההעלאות שהיו שם.
לקינג קומפיוטר - אפשר בצ'יק לעלות את התוכנות העיקריות והבסיסיות והעדכניות לדרייב החדש מאתרים כמו https://getintopc.com/ או igetintopc או https://filecr.com/windows/, ולאלו שאין להם נטפרי, יכולים לעלות מטלגרם וכן על זה הדרך (ולא לשכוח לבדוק אם אין בתוכנה וירוס קטלני).
וכמובן שהיה בדרייב שנחסם תוכנות שאין באתרים האלו כמו תוכנות תורניות או תוכנות בהתקנה עצמית של ירון, ואגרון וזהותן, וגופנים יפים וכו',
אז כל אחד שאכן ייתן את חלקו מהאוצר שצבר במשך השנים... -
בנוגע לכסף - כמה אפשרויות:
- כמה מתנדבים שיתנו תרומה שנתית קבועה (מספיק 20 חברים שיתנו כל אחד 20 ש"ח). אם תתארגן קבוצה אני משתתף בל"נ.
- עסק או ארגון יתן חסות וישלם את העלות, תמורת פרסום.
- כל מצטרף הרוצה להתחבר לדרייב ישלם סכום מועט, נאמר 20 ש"ח. לפי כמות המשתתפים בדרייב הקודם, די בסכום זה ל-45 שנים.
-
@נגן אמר בהצעה - פתיחת תחליף לדרייב התוכנות:
- כמה מתנדבים שיתנו תרומה שנתית קבועה (מספיק 20 חברים שיתנו כל אחד 20 ש"ח). אם תתארגן קבוצה אני משתתף בל"נ.
- כל מצטרף הרוצה להתחבר לדרייב ישלם סכום מועט, נאמר 20 ש"ח. לפי כמות המשתתפים בדרייב הקודם, די בסכום זה ל-45 שנים.
לא בהכרח שיעלה כסף יש שרתי אחסון חינמיים רק צריך למצוא את הטוב ביותר ולכך נחכה שיעלו עוד הצעות
-
@נגן אמר בהצעה - פתיחת תחליף לדרייב התוכנות:
לא בהכרח שיעלה כסף יש שרתי אחסון חינמיים רק צריך למצוא את הטוב ביותר ולכך נחכה שיעלו עוד הצעות
חברים ניתן לשכור שטח בשרת אבל זה לא מוכרח שזה יהיה פתוח בנטפרי לכאורה לא בדרך אגב זה לא עולה הרבה כסף...
-
@men770 אמר בהצעה - פתיחת תחליף לדרייב התוכנות:
אפשר לעשות כזה דבר על VPS.
חינמי - לא.
פתוח בנטפרי - לא בעיה.
107 ₪ לחודש לשרת של 1.6TB, בלי מחיקות של גוגל..@קינג-קומפיוטר מה אתה אומר על הרעיון הזה?
-
@קובי-ברקאי זה רעיון השאלה היא אם אין פתרונות יותר זולים כי בסופו של יום זה כשתשקלל את זה לשנה קדימה זה כמעט 1300 ש"ח וזה לא קצת כסף אז עדיף לחכות אולי @אלישי או @שמואל יודעים יותר פרטים
-
@קובי-ברקאי זה רעיון השאלה היא אם אין פתרונות יותר זולים כי בסופו של יום זה כשתשקלל את זה לשנה קדימה זה כמעט 1300 ש"ח וזה לא קצת כסף אז עדיף לחכות אולי @אלישי או @שמואל יודעים יותר פרטים
יש משהו בזה
-
@קינג-קומפיוטר יש יותר זול
כמו שכתבתי פה
מייל עסקי של גוגל עולה 12 דולר לחודש ויש לך 2 טרה -
@קינג-קומפיוטר לדעתי לא..
זה לקנות רשמי מגוגל, ולא מebey שאין לך מושג מה המקור של זה
בגוגל זה עם תמיכה , יש לך נציג שאפשר לדבר איתו בצאט
ויש עם מי לדבר, ואני לא חושב שיכולה להיות בעיה -
@bbn אמר בהצעה - פתיחת תחליף לדרייב התוכנות:
@קינג-קומפיוטר לדעתי לא..
זה לקנות רשמי מגוגל, ולא מebey שאין לך מושג מה המקור של זה
בגוגל זה עם תמיכה , יש לך נציג שאפשר לדבר איתו בצאט
ויש עם מי לדבר, ואני לא חושב שיכולה להיות בעיהלא אמורה להיות בעיה לי יש כזה דבר ובחיים לא עשו לי בעיות על חומר שקיים שם למרות שיש שם גם חומר לא חוקי...
-
@bbn אמר בהצעה - פתיחת תחליף לדרייב התוכנות:
@קינג-קומפיוטר יש יותר זול
כמו שכתבתי פה
מייל עסקי של גוגל עולה 12 דולר לחודש ויש לך 2 טרהעדיף ה18$ לא?
יש לו 5 TB -
@a0533057932
איפה לא ראיתי?
זה רשמי של גוגל?