עזרה | נוקיה 208 3 בעיות
-
@יהונתןב אמר בעזרה | נוקיה 208 3 בעיות:
בעיה ראשונה: הילדים הפילו את המכשיר נפילה חזקה ומאז יש קול צורם ברמקול של המכשיר ולא שומעים ברור את הצד השני (לא הספיקר הגדול אלא הקטן שמצמידים לאוזן)
כנראה נפתח הקופסא של השמע וצריך להצמיד או להחליף
בעיה שנייה: לא משנה איזה אוזנית בלוטוס אני מחבר למכשיר הצד השני לא שומע אותי טוב, אם אני מחבר את אותה אוזנייה לטלפון אחר שומעים אותי מצוין, אבל בטלפון הזה שומעים אותי גרוע..
בטוח שכל אוזנייה? איזה סוגים ניסית?
בעיה שלישית: לפעמים הטלפון נכבה באמצע שיחה, דווקא באמצע שיחה ולא בזמנים אחרים, וזה לא כי הסוללה נגמרה, אני אח"כ מדליק את הטלפון והסוללה מחזיקה עוד כמה שעות..
או בעיה פיזית כמו חימום מוגזם או שמשהו השתבש בקושחה וצריך לצרוב מחדש
-
@שלמה-ווייס ניסיתי tronsmart spunky pro ו 1more stylish שהם אזוניות מצויינות בכל קנה מידה, אח"כ ניסיתי באוזניות פשוטות של 2$ ובכולם שומעים אותי על הפנים, כמובן שכל הסיפור הוא באזניות בלוטוס אבל באוזניות חוטיות עם מיקרופון שומעים אותי טוב
לגבי כיבוי המכשיר: לא מרגיש לי שהוא מתחמם.. אם צריך לצרוב גרסא כמובן שאין לי דונגל ואני גם לא יקנה ב150 שקל בשביל טלפון אחד, שאלתי בדוידקה והם רוצים 50 ש"ח על זה.. שחזור הגדרות יצרן לא יעזור?
-
@שלמה-ווייס איפה נמצאת הקופסא של השמע? איך להצמיד? להלחים?
-
1more stylish
יש לי את האוזניות האלה והם ממש לא טובות לשיחות (למוזיקה הם מצוינות ביחס למחיר) ולא נתקלתי במכשיר אחר שהם עובדות טוב גם לא בשיאומי מקשים
(אגב תדע שיש עדכון שגורם שתוכל להגביה ולהנמיך דרך האוזניה עצמה אם אתה רוצה פרטים עבור לפרטי) -
@שלמה-ווייס אמר בעזרה | נוקיה 208 3 בעיות:
או שמשהו השתבש בקושחה וצריך לצרוב מחדש
מה יכול להשתבש בקושחה מנפילה?
-
@klopkk אמר בעזרה | נוקיה 208 3 בעיות:
1more stylish
יש לי את האוזניות האלה והם ממש לא טובות לשיחות (למוזיקה הם מצוינות ביחס למחיר) ולא נתקלתי במכשיר אחר שהם עובדות טוב גם לא בשיאומי מקשים
(אגב תדע שיש עדכון שגורם שתוכל להגביה ולהנמיך דרך האוזניה עצמה אם אתה רוצה פרטים עבור לפרטי)אני כל יום עושה שיחות זום עם האוזניות האלה שעתיים ביום בממוצע וכולם ללא יוצא מן הכלל אמרו לי ששומעים אותי מצוין, גם בשיחות בטלפון עצמו אמרו לי ששומעים אותי מצוין(לא ב208 הבעייתי) בכל אופן גם אם נאמר שהם לא משהו לשיחות הרי בטלפון אחר שומעים מצוין ובזה שומעים גרוע.. ודאי שזה בעיה בטלפון..
לגבי העדכון לשליטת הווליום אני מודע לו.. צריך להתקין את האפליקציה של 1more ולשדרג חומרה אבל אני לא רוצה לעשות את זה כיון שזו אפליקציה סינית מפוקפקת עם ביקורות קוטלות
-
@קינג-קומפיוטר אמר בעזרה | נוקיה 208 3 בעיות:
@יהונתןב לנוקיה יש קטע מעצבן שהחיבורים של האוזניות שלהם לא תואמים לאוזניות רגילות אלא רק למקורי שלהם יש מתאמים מיוחדים בשביל זה זה עולה כמה שקלים תנסה לקנות ולבדוק אם זה פותר את הבעיה
איזה מתאם? אני מדבר על אוזניות בלוטוס, אגב מה שאתה אומר נכון לגבי c2, c5 ודומיו אבל בב208 אין את הבעיה הזאת
-
@יהונתןב אתה צודק לגבי זה שהאפליקציה מפוקפקת כי היא דרשה ממני להדליק מיקום בשביל לשדרג גירסה לאוזניות אבל בכל מקרה לי לא היה כזה אכפת בגלל ששמתי את זה במכשיר אנדראיד שאני כמעט לא משתמש בו וגם אח''כ הסרתי את היישום ככה שזה לא כזה משנה הרבה אבל זה נח יותר עם השידרוג
-
@איציק-דייטש גם אני מצטרף