-
@מוטי-ברנד
איך בדיוק ?! -
@מוטי-ברנד
איך בדיוק ?!@יהודה-הנשיא דבר ראשון תעתיק את כל הכרטיס למחשב שיהיה גיבוי על כל צרה שלא תבוא
ואז אתה נכנס לתיקיה MAP ושמה אתה שם את המפות החדשים אתה צריך גם לשים את הקבצים האחרי של העדכון -
בבקשה לאלו שחכו הרבה זמן
עדכונים מרכזיים:
- מעל 192 ק״מ של כבישים חדשים.
- מעל 1000 נקודות עניין (עסקים) חדשות.
- עדכון גבולות ישובים
- עדכון שכבת מסילות רכבת ישראל
- שכונות חדשות :
– באר שבע
– ראש העין
– עתלית
– קריית גת
שימו לב, המפות האלה אינם מיועדות לגירסת לונה (LUNA)
לגירסת לונה (LUNA) אפשר לראות כאן:
https://mitmachim.top/post/424215הוראות הוספת מפות למכשיר:
מעתיקים את כל התוכן שנמצא בקובץ לתיקיית content .
גודל הקובץ - 112.8 MB
קרדיט ענק ל - kwbs
-
-
@yankeev תקשיב טוב.
בתמונה ראיתי שלא שמת נכון את המפות, קבצים שמסתיימים ב -3DL ו - 3DC לא צריכים להיות שם אלא בתקייה של building
-
@kingyos כי אני ניסיתי באיגו מקורי וכן הצליח לי
אפשר לנסות לא יקרה שום דבר דבר ראשון תעתיק את כל התיקיה של איגו ואחרי זה תשים את המפות החדשים בתיקיה של המפות@מוטי-ברנד אמר בלהורדה | מפות ישראל מתאריך 06/2020 ל IGO PRIMO & NEXTGEN:
כנראה שהוא לא היה מקורי או שהוא מקורי של מאזדה, שאר המקוריים לא תומכים.
רק עכשיו אני רואה אם מישהו לא הסתדר שיכתוב ואני יעזור לו. -
@מוטי-ברנד אמר בלהורדה | מפות ישראל מתאריך 06/2020 ל IGO PRIMO & NEXTGEN:
כנראה שהוא לא היה מקורי או שהוא מקורי של מאזדה, שאר המקוריים לא תומכים.
רק עכשיו אני רואה אם מישהו לא הסתדר שיכתוב ואני יעזור לו.@אלי-tza אמר בלהורדה | מפות ישראל מתאריך 06/2020 ל IGO PRIMO & NEXTGEN:
אם מישהו לא הסתדר שיכתוב ואני יעזור לו
סליחה על ההקפצה אבל לא נראה לי לפתוח על זה נושא חדש, יש לי מכשיר ניווט WINCE עם IGO, האם יש דרך להוסיף את מפת ישראל, והאם ניתן לחפש במפה באנגלית (כי אין לי אפשרות הקלדה בעברית או שאולי אפשר להוסיף שפה) תודה רבה
-
@אלי-tza אמר בלהורדה | מפות ישראל מתאריך 06/2020 ל IGO PRIMO & NEXTGEN:
אם מישהו לא הסתדר שיכתוב ואני יעזור לו
סליחה על ההקפצה אבל לא נראה לי לפתוח על זה נושא חדש, יש לי מכשיר ניווט WINCE עם IGO, האם יש דרך להוסיף את מפת ישראל, והאם ניתן לחפש במפה באנגלית (כי אין לי אפשרות הקלדה בעברית או שאולי אפשר להוסיף שפה) תודה רבה
@שלמה-ווייס אמר בלהורדה | מפות ישראל מתאריך 06/2020 ל IGO PRIMO & NEXTGEN:
לכאורה כן (על ידי החלפת תיקיית המפות), אבל @אלי-TZA הוא המקצוען.
-
@שלמה-ווייס אמר בלהורדה | מפות ישראל מתאריך 06/2020 ל IGO PRIMO & NEXTGEN:
לכאורה כן (על ידי החלפת תיקיית המפות), אבל @אלי-TZA הוא המקצוען.
@מישהו12 פשוט נראה לי ששלי מקורי וא"כ צריך להחליף את היישום לפרוץ, ולכן השאלה האם זה אפשרי ואיך