תכנות שיומי החדש
-
א. התיוג זה כי הבנתי שזה מתריע למומחים רציתי שיגיבו יותר על הנושא.
ב. הכפילות נבעה מדפקט בדפדפן אופרה בנוקיה שדרכו כתבתי ושם אין גם אפשרות למחוק הודעות שנשלחו כבר.
ולגבי הפורום כמובן ידוע ומפורסם שאתה הוא הפותח והמנהל לא באתי להתחרות.... סה"כ טעות בניסוח.. -
@משה-כהן אמר בתכנות שיומי החדש:
אבל למה סתם להטריד אנשים בהתראה??
הרי קבוצת מומחים לא יודעת בדיוק מה אתה רוצה מהחיים שלהם לגבי השיאומי בגלל שזה קבוצה גלובאלית של מומחים מכל מיני סוגים.
זה גם הסיבה שכאשר מקלידים@
לא רואים מומחים. -
@שמואל אמר בתכנות שיומי החדש:
@משה-כהן אמר בתכנות שיומי החדש:
אבל למה סתם לתת לאנשים התראה??
הרי קבוצת מומחים לא יודעת בדיוק מה אתה רוצה מהחיים שלהם לגבי השיאומי בגלל שזה קבוצה גלובאלית של מומחים מכל מיני סוגים.
זה גם הסיבה שכאשר מקלידים@
לא רואים מומחים.אהה אוקי לא חשבתי על זה.. טוב שאתה מחכים אותי בעניין
-
@משה-כהן בתור התחלה, קח את זה מדרייב.
זה מכיל את הקושחה המקורית של המכשיר באנגלית וסינית, כולל התוכנה לטיפול וצריבה, הסיסמת גישה לקבצים הללו היא, George_20190813אם תהיו רציניים, ותעבדו כפרויקט פתוח, דהיינו שאח"כ זה לא יעלה כסף, אני ידבר עם חבר שלי שחקר את זה היטב, ואולי הוא יסכים לתת עוד קבצים והדרכות בנושא.
-
@מוטי-מן אמר בתכנות שיומי החדש:
@משה-כהן בתור התחלה, קח את זה מדרייב.
זה מכיל את הקושחה המקורית של המכשיר באנגלית וסינית, כולל התוכנה לטיפול וצריבה, הסיסמת גישה לקבצים הללו היא, George_20190813אם תהיו רציניים, ותעבדו כפרויקט פתוח, דהיינו שאח"כ זה לא יעלה כסף, אני ידבר עם חבר שלי שחקר את זה היטב, ואולי הוא יסכים לתת עוד קבצים והדרכות בנושא.
בטח רציני לגמרי אני שמח שהנושא עלה לפסים מעשיים
-
@מוטי-מן
לפחות גילוי נאות היה מתבקש, זה נלקח מכאן, https://forum.xda-developers.com/showpost.php?s=9ae2fe0e13067b66559cbf265882334d&p=80085827&postcount=4
ושם בהתחלת האשכול יש גם הדרכה איך לפתוח את המכשיר לקבל אפילקציות
ו'החבר שלך' בנתיים לא הביא לנו כלום,
בנתיים אין שום בשורה בנושא זה, כל מי שעבד על זה (ולא רק אסף מפורומים את החומרים) רוצה מחיר מלא לעבודתו,