מעבד Ryzen 5 4500U
-
-
@בנצי-20 אמר במעבד Ryzen 5 4500U:
@מנדי אמר במעבד Ryzen 5 4500U:
@שרולי
אתה יכול לנשום עמוק ובלי לחץ זה המחיר הקבוע שלו באמזון,לא יודע על סמך מה החלטת את זה, זה בהחלט דיל, המחיר שלו זול מהרגיל ב 240 דולר.
(אגב זה גם דגם מעולה ומומלץ)לא יודע איך אתה עוקב אחרי מוצרים אבל ב KEEP תמיד מחירו הוא 599$
לדעתי הצורה שאתה עוקב לא מבדילה בן אמזון לשאר המוכרים שמוכרים גם כיום במחיר הגבוהה,
הוא לא היה במלאי של אמזון לאחרונה, אז המעקב שלך הביא את המחיר של המוכרים שהרבה יותר יקרים.
ניתן לראות בקישור זה את הסטוריית המחירים
https://keepa.com/#!product/1-B086226DDBאגב בפורום ציבורי כדאי לגלות אחריות סביבתית, ומומלץ לא לדבר בכזה בטחון והחלטיות....
-
@בנצי-20 אמר במעבד Ryzen 5 4500U:
@שרולי
אתה יכול לנשום עמוק ובלי לחץ זה המחיר הקבוע שלו באמזון,לא יודע על סמך מה החלטת את זה, זה בהחלט דיל, המחיר שלו זול מהרגיל ב 240 דולר.
(אגב זה גם דגם מעולה ומומלץ)לא יודע איך אתה עוקב אחרי מוצרים אבל ב KEEP תמיד מחירו הוא 599$
לדעתי הצורה שאתה עוקב לא מבדילה בן אמזון לשאר המוכרים שמוכרים גם כיום במחיר הגבוהה,
הוא לא היה במלאי של אמזון לאחרונה, אז המעקב שלך הביא את המחיר של המוכרים שהרבה יותר יקרים.
ניתן לראות בקישור זה את הסטוריית המחירים
https://keepa.com/#!product/1-B086226DDBאגב בפורום ציבורי כדאי לגלות אחריות סביבתית, ומומלץ לא לדבר בכזה בטחון והחלטיות....
??????!!
המחיר בקישור שהבאת הוא 729 דולר...
בדיוק הפוך ממה שאתה אומר..
(דרך אגב המבצע באמזון נגמר.... המחיר הוא בסביבות ה700 דולר לא כולל משלוח..
תיקון; לא המבצע נגמר אלא המלאי! ) -
@שרולי
שוב אתה טועה באותה טעות
אתה מסתכל על שאר המוכרים, ולא על אמזון כמוכר בקישור שהבאתי אם תבדוק את אמזון (כמוכר) תראה שהמחיר קבוע 599$
יתכן שלא תמיד יש מלאי אבל זה מחיר הקבוע,
ו'המבצע' באמזון לא נגמר, מה שנגמר זה המלאי של אמזון,
מה שאתה רואה עכשיו במחיר גבוה זה מוכרים אחרים ולא אמזון כמוכר, -
@מנדי
יכול להיות שאני טועה,
לא קראתי את כל העמוד שם בעיון...
אבל לפי מידע שקראתי באתר צדק צרכני יש את המחיר הזה באמזון פעם בכמה חודשים...
כך שגם אם אתה צודק (ואתה צודק) שכשאמזון עצמם מוכרים את המוצר הוא תמיד באזור ה599 עדיין אין להם מלאי קבוע ורק פעם בכמה חודשים הם מוכרים... אז כן צריך לחטוף.... -
@מנדי @יהודה-12
תודה,
אכן פעם ראשונה, שניה לפני שהזמנתי (באמת שניה!)נגמר המלאי....
בפעם השניה הזמנתי ללא היסוס...
הבנתי שצריך מתאם מיוחד למטען שלו, ומדבקות אותיות למקלדת..
יש לך מושג איזה מתאם בדיוק צריך? (רק שנאי???)ואיפה ניתן לקנות בארץ/בחו"ל ומה המחירים?
ועוד שאלה, אם אני ארצה לשדרג את האיחסון הפנימי לחצי טרה (ssd), כמה יעלה לי והאם ניתן לעשות את זה לבד??
ושוב תודה! עזרתם לי מאוד!!