בעיה בדרייב תוכנות
-
@אלעזר-חיים זה עדיין כמה וכמה וכמה גיגות מכובדות
-
-
אני מאד מקווה שיכלו לשחזר את התיקייה הזאת
אצלי היא היתה שימושית מאד -
@היצירתיות-שבאומן אמר בבעיה בדרייב תוכנות:
אני מאד מקווה שיכלו לשחזר את התיקייה הזאת
אצלי היא היתה שימושית מאדלא ממש...
חשבון גוגל מאיביי...
מה שבא בקלות הולך בקלות -
גם לי התבטל הכניסה לדרייב.
סתם כך לגבי אחסון ענן, יש עוד אלטרנטיבות כמו ONEDRIVE, או MEGA, או דרופבוקס, או בוקס, וכן על זה הדרך.
ולכל חברה יש את הפונקציות שהיא נותנת, אולי אחד מאלה נותן אפשרות טובה יותר מדרייב של גוגל.בכל אופן אבקש, אם אפשר לחבר אותי לדרייב, ברגע שיהיה בשורות טובות בנידון.
-
גם לי אין גישה לדרייב התוכנות
אולי מישהו חסם את כולנו?
תבדקו זה היה ממש תועלתי לכולם
תודה רבה -
@אלעזר-חיים אגב, מעניין אותי כמה גיגה זה היה בערך. ואם אפשר לבקש ממך משהו משם או שאין לך כח בשביל זה
-
פוסט זה נמחק!
-
@אלעזר-חיים NOX זה היה באמלטור אנדרואיד, או משהו כזה. תודה. אני מעדיף אם אתה יכול לשלוח אלי במייל connect.cyf@gmail.com אבל תעשה מה שיותר נח לך. תודה רבה מראש
-
@יהודה-12 אמר בבעיה בדרייב תוכנות:
@חיים-חי @בסיעתא-דשמיא בבקשה תקראו מה ש @שמואל כתב לפניכם. הדרייב התבטל, כיון שזה היה לא חוקי בדיוק. וזהו!!!
לכל החברים בדרייב : המקום ינחם וכו' / מן השמים תנוחמולמה הוא היה לא חוקי בגלל התוכנות שבו או בגלל רשיון של גוגל?
-
@קינג-קומפיוטר בגלל שגוגל לא מאשרת להשתמש בדרייב שלא באותה חברה שאליה הוא נמכר
-
@a0533057932 כלומר האחסון השיתופי נקנה מחברה שקנתה אותו מגוגל?
(אגב כמה עולה הסיפור הזה) -
@קינג-קומפיוטר עולה בערך 3 ש"ח לדרייב בלתי מוגבל באיחסון ובזמן...
-
@בסיעתא-דשמיא אמר בבעיה בדרייב תוכנות:
אולי מישהו חסם את כולנו?
לא נראה, כי אני עם הרשאות מנהל והתבטלה לי הגישה ואם מישהו הוריד לי את ההרשאות לא הייתי מקבל בקשות להצטרפות, והבקשות לא מפסיקות לזרום לאשפה במייל... (בדרייב היו 900 חברים! ביניהם בעלי חברות גדולות ומפורסמות שיכלו לתחזק כזה דרייב לכל החיים גם במחיר של אלפי שקלים...)
-
@חיים-חי אמר בבעיה בדרייב תוכנות:
חברה, בוא נפתח דרייב חדש.
אני תומך השאלה אם אין פתרונות אחסון יותר אמינים
-
@יוסי-מחשבים אמר בבעיה בדרייב תוכנות:
@בסיעתא-דשמיא אמר בבעיה בדרייב תוכנות:
אולי מישהו חסם את כולנו?
לא נראה, כי אני עם הרשאות מנהל והתבטלה לי הגישה ואם מישהו הוריד לי את ההרשאות לא הייתי מקבל בקשות להצטרפות, והבקשות לא מפסיקות לזרום לאשפה במייל... (בדרייב היו 900 חברים! ביניהם בעלי חברות גדולות ומפורסמות שיכלו לתחזק כזה דרייב לכל החיים גם במחיר של אלפי שקלים...)
למה לא פשוט לקנות דרייב UNLIMITED ב3 דולר ולהנות מזה לכל החיים לכולם