IVR ניתוב שיחה
- 
האם יש איפשרות לעשות שלוחה ניתוב שמקשים את הקוו וזה מנתב?? 
- 
@משתמש-חדש אמר בIVR ניתוב שיחה: @מאיר-האלוף אמר בIVR ניתוב שיחה: האם יש איפשרות לעשות שלוחה ניתוב שמקשים את הקוו וזה מנתב?? כן איפה זה נמצא? 
- 
- 
@דוב אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: בימות המשיח? כדאי להוסיף, בעלות "יחידה" לדקת ניתוב. יש ללא יחידות?? 
- 
@דוב אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: בימות המשיח? כדאי להוסיף, בעלות "יחידה" לדקת ניתוב. יש ללא יחידות?? @מאיר-האלוף רק לקווים של ימות המשיח אפשר ללא יחידות 
- 
@דוב אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: בימות המשיח? כדאי להוסיף, בעלות "יחידה" לדקת ניתוב. יש ללא יחידות?? @מאיר-האלוף אמר בIVR ניתוב שיחה: @דוב אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: בימות המשיח? כדאי להוסיף, בעלות "יחידה" לדקת ניתוב. יש ללא יחידות?? אתה צריך שזה יופנה אליך? 
- 
@מאיר-האלוף אמר בIVR ניתוב שיחה: @דוב אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: בימות המשיח? כדאי להוסיף, בעלות "יחידה" לדקת ניתוב. יש ללא יחידות?? אתה צריך שזה יופנה אליך? @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: @מאיר-האלוף אמר בIVR ניתוב שיחה: @דוב אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: בימות המשיח? כדאי להוסיף, בעלות "יחידה" לדקת ניתוב. יש ללא יחידות?? אתה צריך שזה יופנה אליך? לא אני רוצה שיקישו מספר טלפן / קוו וזה וז יופנה מהקוו למה שצקישים 
- 
@שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: @מאיר-האלוף אמר בIVR ניתוב שיחה: @דוב אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: בימות המשיח? כדאי להוסיף, בעלות "יחידה" לדקת ניתוב. יש ללא יחידות?? אתה צריך שזה יופנה אליך? לא אני רוצה שיקישו מספר טלפן / קוו וזה וז יופנה מהקוו למה שצקישים @מאיר-האלוף אין אפשרות 
- 
@שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: @מאיר-האלוף אמר בIVR ניתוב שיחה: @דוב אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה אמר בIVR ניתוב שיחה: בימות המשיח? כדאי להוסיף, בעלות "יחידה" לדקת ניתוב. יש ללא יחידות?? אתה צריך שזה יופנה אליך? לא אני רוצה שיקישו מספר טלפן / קוו וזה וז יופנה מהקוו למה שצקישים @מאיר-האלוף למספרים חיצוניים זה רק בעלות יחידות, רק לניתוב לקווים אחרים שהם גם של ימות זה ללא עלות. 
- 
@שמחה-מדיה @דוב בטח שיש אפשרות 
 @מאיר-האלוף יש אפשרות בעלות יחידה לדקה ולקווים של ימות המשיח ללא עלות
 אני עשיתי את זה אצלי וזה עובד ללא בעיות
- 
למה פה ולא בקטגוריית מומחי IVR?? 
 https://mitmachim.top/post/75191
- 
@שמחה-מדיה @דוב בטח שיש אפשרות 
 @מאיר-האלוף יש אפשרות בעלות יחידה לדקה ולקווים של ימות המשיח ללא עלות
 אני עשיתי את זה אצלי וזה עובד ללא בעיות@אבא-לו אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה @דוב בטח שיש אפשרות 
 @מאיר-האלוף יש אפשרות בעלות יחידה לדקה ולקווים של ימות המשיח ללא עלות@אבא-לו שים לב למה ש @מאיר-האלוף הוא אמר קודם: @מאיר-האלוף אמר בIVR ניתוב שיחה: יש ללא יחידות?? ואתה צודק שגם אני התבלבלתי בתשובה שלי במהלך העניין בזה (תיקנתי). 
- 
@אבא-לו אמר בIVR ניתוב שיחה: @שמחה-מדיה @דוב בטח שיש אפשרות 
 @מאיר-האלוף יש אפשרות בעלות יחידה לדקה ולקווים של ימות המשיח ללא עלות@אבא-לו שים לב למה ש @מאיר-האלוף הוא אמר קודם: @מאיר-האלוף אמר בIVR ניתוב שיחה: יש ללא יחידות?? ואתה צודק שגם אני התבלבלתי בתשובה שלי במהלך העניין בזה (תיקנתי). פוסט זה נמחק!