חילוץ רישיון של וינ10 פרו
-
@מישהו12
מה שקורה זה שלמעשה הוא מוחק את כל הקבצים הנמצאים בתיקיה של מערכת ההפעלה המותקנת על מחשבך...
פקודה של del בלבד כלומר: %del -s %systemroot לכאורה אבל space /q אינו שואל את המשתמש האם
לבצע מחיקה , כאשר כותבים את הפקודה ללא סלש קיו, אתה נדרש לכתוב Y או N ב CMD .
אפשר ליצור קובץ BAT ולהפוך אותו ל EXE עם מגוון של תוכנות חינמיות המסתובבות ברשת. -
@ofir2050 אמר בחילוץ רישיון של וינ10 פרו:
@מישהו12
מה שקורה זה שלמעשה הוא מוחק את כל הקבצים הנמצאים בתיקיה של מערכת ההפעלה המותקנת על מחשבך...
פקודה של del בלבד כלומר: %del -s %systemroot לכאורה אבל space /q אינו שואל את המשתמש האם
לבצע מחיקה , כאשר כותבים את הפקודה ללא סלש קיו, אתה נדרש לכתוב Y או N ב CMD .
אפשר ליצור קובץ BAT ולהפוך אותו ל EXE עם מגוון של תוכנות חינמיות המסתובבות ברשת.ואז להרוס לעצמי את המחשב...
-
@מישהו12 אמר בחילוץ רישיון של וינ10 פרו:
וירוס הבלסטר שהוא בסך הכל פקודה של shutdown -s -t 30
במחשב המשפחתי ככה הקבצים שלי שמורים.
אם מישהו מנסה להכנס ומקליד סיסמא שגויה-זה מפעיל shutdown -s -t 12איך עושים דבר כזה?
(אני מתכוון-שסיסמה שגויה בקובץ תפעיל את הפקודה הנ"ל) -
@לעכשיו אמר בחילוץ רישיון של וינ10 פרו:
@מישהו12 אמר בחילוץ רישיון של וינ10 פרו:
וירוס הבלסטר שהוא בסך הכל פקודה של shutdown -s -t 30
במחשב המשפחתי ככה הקבצים שלי שמורים.
אם מישהו מנסה להכנס ומקליד סיסמא שגויה-זה מפעיל shutdown -s -t 12איך עושים דבר כזה?
(אני מתכוון-שסיסמה שגויה בקובץ תפעיל את הפקודה הנ"ל)לא יודע.היה לי איזה קובץ וערכתי אותו, לא יודע איך בונים את המקור
-
@a0533057932 א) אני על וינ7
ב) אה.
blue screen of deeth
bsod? -
@מישהו12 כן
מסך המוות הכחול, או מסך כחול (באנגלית: Blue Screen of Death, או בקיצור BSoD) הוא כינוי לתצוגת המסך המופיעה על גבי מסך המחשב כאשר ישנה שגיאה קריטית בליבת מערכת ההפעלה Microsoft Windows. במקרה כזה, המשמעות היא שלא ניתן לגבות את העבודה שבוצעה מאז השמירה האחרונה ויש לבצע Reset - להפעיל מחדש את המחשב. -
@a0533057932 אמר בחילוץ רישיון של וינ10 פרו:
@מישהו12 כן
מסך המוות הכחול, או מסך כחול (באנגלית: Blue Screen of Death, או בקיצור BSoD) הוא כינוי לתצוגת המסך המופיעה על גבי מסך המחשב כאשר ישנה שגיאה קריטית בליבת מערכת ההפעלה Microsoft Windows. במקרה כזה, המשמעות היא שלא ניתן לגבות את העבודה שבוצעה מאז השמירה האחרונה ויש לבצע Reset - להפעיל מחדש את המחשב.כן אני יודע מה זה, רק פתחתי את ראשי התיבות.(יש אפשרות להציג הודעת שגיאה משלי?)