חיבור אוזניות בלוטוס זה לזה
-
@ITAMAR25 אמר בחיבור אוזניות בלוטוס זה לזה:
@מניין בדרך כלל זה כך מדליקים את שתי האוזניות בו זמנית וממשיכים ללחוץ על כפתור ההפעלה כ-3 שניות ועד שהאוזניות עוברות למצב של חיפוש חיבור בלוטוס (נורה מהבהבת בכחול/אדום) לאחר מכן בוחרים את האוזניה שברצונכם להפוך למאסטר ופשוט לוחצים על לחצן ההפעלה של אותה אוזניה פעמיים ברציפות וזהו! מאותו רגע האוזניה שעליה לחצתם תהפוך למאסטר ותנהל את האוזניה השנייה. חברו את אוזניית המאסטר אל המכשיר שלכם בחיבור בלוטוס (כ-5 שניות)
אני לא רואה איזה אוזניות זה אבל באוזניות שיאומי לדוגמה צריך ללחוץ לחיצה ארוכה של כעשרים שניות על שניהם ואז שניהם מהבהבים ממש מהר ומתחברים זה לזה
אפשר למצוא הדרכה ביוטיוב אולי בהמשך אני יעלה קישור -
@מניין אמר בחיבור אוזניות בלוטוס זה לזה:
ניסיתי את כל האפשרויות שהועלו כאן, וזה לא הולך, רק פעם אחת זה התחבר בטעות ואני לא יודע מה עשיתי, ועכשיו שוב לא הולך, כנראה יש איזה מהלך פשוט שצריך לעשות, ואני לא יודע מה. בכל אופן תודה רבה לכל העוזרים.
תכתובאיזה חברה זה חסום לי הקישור ששמת
-
@ישראל-0 אמר בחיבור אוזניות בלוטוס זה לזה:
ניסיתי את כל האפשרויות שהועלו כאן, וזה לא הולך, רק פעם אחת זה התחבר בטעות ואני לא יודע מה עשיתי, ועכשיו שוב לא הולך, כנראה יש איזה מהלך פשוט שצריך לעשות, ואני לא יודע מה. בכל אופן תודה רבה לכל העוזרים.
תכתובאיזה חברה זה חסום לי הקישור ששמת
הנה תמונה
-
@ישראל-0 אמר בחיבור אוזניות בלוטוס זה לזה:
תכתוב איזה חברה זה חסום לי הקישור ששמת
הנה תמונה
בעיה ידועה תנסה לשלוף אחד לחבר אותו ואז להוציא את השני זה אמור לעבוד!!!
עם א אני יסביר לך איך לאפס אותם זה חברה בעיית -
@מניין תעדכן אותי עם זה עזר בבקשה
-
@קובי-ברקאי אמר בחיבור אוזניות בלוטוס זה לזה:
@מניין תעדכן אותי עם זה עזר בבקשה
לא, בשעה שהאחד מחובר אין אפשרות לחבר את השני.
בינתיים האפשרות היחידה שהצלחתי לחבר הוא רק אם אני מכבה מקודם את הבלוטוס של המכשיר, ואני מכבה את שני האוזניות, ושוב מדליק, ולוחץ על אחד מהם פעמיים, ועל השני פעם אחת, ואז זה מתחבר, אבל אני לא יודע איך עושים שזה ישאר מחובר כל הזמן גם כשזה בתוך הקופסא, כדי שלא אצטרך לעשות את כל הנ"ל כל פעם. -
עם א אני יסביר לך איך לאפס אותם זה חברה בעיית
אולי איפוס יעזור -
עם לא אני יסביר לך איך לאפס אותם זה חברה בעיית
אולי איפוס יעזורתוציא את הימני מהקופסה ותמתין עד שהוא יהבהב כחול אדום ואז תוציא את השיני ותחכה ג"כ ואז תלחץ על שיניהם לחיצה אחת אל הלחצן